20.1.14

«Κόβει» τον Μιχελή ο Παυλίδης! Με γυναίκα υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη πάει στις Εκλογές

Δεν θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης ο Κώστας Μιχελής, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιώργου Παυλίδη. Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Αναγέννησης, μετά την πανωλεθρία που έπαθε στις τελευταίες εκλογές, σκεφτόταν εδώ και καιρό την αλλαγή αυτή και την αποφάσισε την προηγούμενη εβδομάδα.
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έπεσαν δύο ονόματα, αυτού  του Κυριάκου Μπαμπασίδη και της Ειρηνοδίκου Σμαράγδας Μπρατζουκάκη.
Ο Κυριάκος Μπαμπασίδης δεν το συζήτησε καν, καθώς η θέση του ως Γενικός Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ έχει πολλές υποχρεώσεις, με την μεγαλύτερη, τη διοργάνωση της 35ης συνόδου των Οργανισμών Πληρωμών των χωρών της Ευρώπης στην Κομοτηνή. Η Σμαρώ Μπρατζουκάκη δεν είναι δεύτερη επιλογή! Η έμπειρη δικαστικός με μεγάλη αναγνώριση στην τοπική κοινωνία, βραβεύτηκε πρόσφατα για την 30χρονη παρουσία της στο χώρο της δικαιοσύνης, από το Δικηγορικό Σύλλογο Ροδόπης.
Βέβαια οι πιθανότητες του Γιώργου Παυλίδη για καλό αποτέλεσμα στη Ροδόπη είναι μηδαμινές και πάλι, όμως τα προβλήματα στην παράταξη συνεχίζονται και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες. Η άρνηση αρκετών στελεχών της ΝΔ και ανεξάρτητων να συμπορευτούν στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Αναγέννησης άρχισε να φέρνει «μαύρα σύννεφα» στην παράταξη, ενώ παράλληλα, η κάθοδος της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ, «βυθίζει» τον Γιώργο Παυλίδη…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/1/14 12:38

    Ντροπη,για το φαγωμα... του Μιχελη,Ο μοναδικος που εχει διασυνδεσεις με το γυναικειο κινημα.Χηρες και ζωντοχηρες ειναι ετοιμες να αντιδρασουν δυναμικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/1/14 16:21

    αποφασιστε ρε παιδια τελικα Μπρατζουκακη;Μέτιος....τι;και αντε απο τη μερια του Παυλιδη κατι μας λετε απο Γιαννακιδη μερια ποιος παει για Αντιπεριφερειαρχης ξερουμε; βρε μηπως παει με Γιαννακιδη ο Μιχελης και μας το κρυβεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.