20.1.14

Προγράμματα στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Διδυμοτείχου

Ο Δήμος Διδυμοτείχου και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Διδυμοτείχου, προσφέροντας προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Τα προσφερόμενα προγράμματα του Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2014, μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και φωτοτυπία δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Δημαρχείο Διδυμοτείχου - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Ισόγειο, 1ο Γραφείο αριστερά) και στο τηλέφωνο 2553-350655. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του Δήμου Διδυμοτείχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.