7.1.14

Ευχές και ζεστό κλίμα στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτα της ΠΕ Ροδόπης

Σε μια πολύ ζεστή εκδήλωση υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης τη νέα χρονιά, μαζί με περιφερειακούς σύμβουλους, υπηρεσιακούς παράγοντες, εργαζομένους, αιρετούς, εκπροσώπους φορέων, σώματα ασφαλείας και στρατιωτικές αρχές, το πρωί της Τρίτης 7 Ιανουαρίου 2014, για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας.
Ο Περιφερειάρχης ευχήθηκε στους παρευρισκομένους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα, λέγοντας πως αυτό «πρέπει να διαχέεται στα χείλη όλων των Ελλήνων. Είναι το διαχρονικό διακύβευμα της φυλής μας, η εθνική συννενόηση». Παράλληλα ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, με τους οποίους, όπως ανέφερε, έχει εμπεδώσει σχέσεις αγάπης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.
Από την μεριά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Παύλος Δαμιανίδης ευχήθηκε «καλή χρονιά με δύναμη» και ευχαρίστησε όλους για την άψογη συνεργασία που έχει όλα αυτά τα χρόνια και την σύμπνοια που υπάρχει στην τοπική κοινωνία σε όλα τα μεγάλα θέματα. Να σημειωθεί πως ο τυχερός της βασιλόπιτας, ήταν ο Ταξίαρχος και διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας Στυλιανός Καβούρ.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/1/14 11:47

    Μετά τη συμφωνία Σιμπέλ-Πετρίδη και την υποστολή της σημαίας των ανεξαρτήτων τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου καταλαμβάνουν οι μουλάδες του Γκιουλέν.
    Δύο ιδεολογίες σε ένα πακέτο, για να δούμε που θα βγάλει η κοινή κάθοδος των ανεξαρτήτων μειονοτικών με αρχηγό την κ. Σιμπέλ και του κούφιου ιδεολογικά συνδυασμού του κ. Πετρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/1/14 23:12

    Ο κ. Πετρίδης ενστερνίζεται την άποψη της πρόεδρου του συνδυασμού «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα» κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου η οποία για το Ποντιακό ζήτημα:

    Πρότεινε στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής να καταργηθεί η 19η Μαϊου ως ημέρα εθνικής μνήμης γιατί «στοχοποιούνται οι πολιτικοί και αξιωματούχοι της μειονότητας;
    Το χειρότερο όμως όλων και το πλέον εξοργιστικό είναι ότι κάνει λόγο για «υποτιθέμενη ποντιακή γενοκτονία».
    Πρέπει να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα κ. Πετρίδη και μετά να ζητήσεις τη ψήφο των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.