20.1.14

Διάκριση «Θράκα Ιππέα» στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Ζαγκλιβέρι

Ξεκίνησε η νέα αγωνιστική σεζόν με την συμμετοχή του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας» σε αγώνα ορεινής ποδηλασίας με την ονομασία Cyclingspot Mountain Bike Cup 2014. Πρόκειται για κύπελλο ορεινής ποδηλασίας που περιλαμβάνει μια σειρά έξι αγώνων ορεινής ποδηλασίας. Πιο συγκεκριμένα ο αγώνας έγινε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο Πλατινόραμα στο Ζαγκλιβέρι και ήταν αγώνας ατομικής χρονομέτρησης ιδιαίτερης τεχνικής δυσκολίας μήκους 18 χλμ.
Στην πρώτη συμμετοχή μας ο αθλητής Χαράλαμπος Μπακάλμπασης κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία 30 - 39 ενώ ο αθλητής Απόστολος Γκογότσης στην κατηγορία παίδων κατέκτησε την 10η θέση ανάμεσα σε αθλητές του ΠΑΟΚ, ΑΡΗ, ΒΕΛΟΥΣ, ΧΙΛΙΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ δείχνοντας τα πρώτα καλά σημάδια που γίνονται στην ακαδημία. Τους αξίζουν τα συγχαρητήριά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.