20.1.14

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Λαϊκός Δρόμος Αλεξανδρούπολης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μια ηλιόλουστη Κυριακή εκατοντάδες δρομείς όλων των κατηγοριών, έτρεξαν και βάδισαν στην πρώτη τοπική δράση του νεοσύστατου Running Team, μέσα στο πάρκο Προσκόπων-Εγνατία. Ο αγώνας ήταν συνδιοργάνωση του Running Team Εθνικού, των βετεράνων στίβου, του ΑΠΟΚΔΑ, υπό την αιγίδα του Γραφείου Φυσικής Αγωγής Έβρου.
Η διοργάνωση ήταν άριστα οργανωμένη, με την στήριξη των κριτών Θράκης, είχε κέφι από μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο πάρκο, ευαισθητοποιώντας την τοπική κοινωνία στο δρομικό κίνημα που αναπτύσσεται γοργά στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μαζεύτηκαν τρόφιμα που παραδόθηκαν στην κίνηση αλληλεγγύης πολιτών Αλεξανδρούπολης, η οποία στηρίζει δεκάδες οικογένειες στην πόλη, με οικονομικά προβλήματα.
Ο δρόμος είχε και τιμητικό χαρακτήρα, εις μνήμην του γνωστού πρωταθλητή και ανθρώπου για δεκαετίες του Εθνικού, Φώτη Κεχαγιόγλου, βραβεύοντας την οικογένεια του. Όλοι οι συμμετέχοντες τιμήθηκαν με αναμνηστικό δίπλωμα, μιας και ο στόχος ήταν η συμμετοχή και κινητοποίηση. Μόνο για την ιστορία του αγώνα, αναφέρουμε τους πρώτους νικητές:
• 5600μ ενηλίκων ανδρών: Φώτης Μουρατίδης 21.35
• 5600μ ενηλίκων γυναικών: Φωτεινή Μαρκίδου 24.10
• 2100μ βάδην ενηλίκων: Αφοί Πεχλιβανίδη
• 1750μ Γυμνασίων αγοριών: Δημήτρης Γκαϊντατζής 7.01
• 1750μ Γυμνασίων κοριτσιών: Αμαλία Λυμπέρη 7.41
• 1100μ Δημοτικών αγοριών: Νίκος Παντίλης 4.30
• 1100μ Δημοτικών κοριτσιών: Μελπομένη Τραϊκούδη 4.45 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.