31.1.14

Αντιπροσωπεία του ΣΕΓΑΣ στην Αλεξανδρούπολη για το 6ο Run Greece

Διερευνητική επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη είχαν ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Μάκης Ασημακόπουλος στο πλαίσιο διεύρυνσης των αγώνων δρόμου Run Greece για την διοργάνωση αγώνα της σειράς στην ακριτική πόλη.
Πραγματοποιήθηκαν τρεις συσκέψεις, στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης με τον Δήμαρχο Ευάγγελο Λαμπάκη παρουσία και του αντιδημάρχου Γιώργου Ουζουνίδη, στην έδρα της περιφερειακής ενότητας Έβρου στην Αλεξανδρούπολη στην οποία παρούσα ήταν η Αντιπεριφεριάρχης Γεωργία Νικολάου και στην έδρα της Περιφέρειας Θράκης στη Κομοτηνή με τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη.
Στις συναντήσεις μετείχαν εκτός από τα στελέχη της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κώστας Μιχελής, ο πρόεδρος των κριτών και των βετεράνων Έβρου Γιάννης Μπαρμπαγιάννης και ομάδα τοπικών στελεχών του στίβου με επί κεφαλής τον Κώστα Πατερόπουλο από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Οι συναντήσεις κινήθηκαν σε κλίμα εγκαρδιότητας και συνεργασίας ενώ διαφάνηκε η δυνατότητα διεξαγωγής του 6ου φετινού αγώνα στην Αλεξανδρούπολη με χρονικό προσανατολισμό τον Σεπτέμβριο και μετά τις ανάλογες αποφάσεις των Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβουλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.