8.1.14

Βίντεο ντοκουμέντο για την 23η επέτειο της δολοφονίας Τεμπονέρα

Σαν σήμερα, πριν από 23 χρόνια, συμμορία ΟΝΝΕΔιτών σε διατεταγμένη παρακρατική υπηρεσία, δολοφόνησε τον Νίκο Τεμπονέρα στην Πάτρα.
Δείτε βίντεο ντοκουμέντο που εξιστορεί τα γεγονότα των δολοφόνων (υπήρχαν και πριν την Χρυσή Αυγή) με πρωτεργάτη τον Γιάννη Καλαμπόκα. Πως ξεκίνησε η εκτράχυνση του πολιτικού κλίματος με επεισόδια που σημειώθηκαν σε εκλογικά κέντρα την περίοδο των εκλογών και πως φτάσαμε στην δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/1/14 14:00

    Ποιους είδε ο Ξηρός στην Κουμουνδούρου

    ΠΗΓΕ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΑΠΑΣ


    Nτυμένος παπά-Σούρας, ο Χριστόδουλος Ξηρός, πέρασε πριν λίγο την είσοδο της Κουμουνδούρου και ανέβηκε από τις σκάλες στο γραφείο του Αλέξη Τσίπρα. Η sexy γραμματέας του Νίκου Παπά η οποία παραμονεύει διαρκώς τα ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα, ειδοποίησε αμέσως τον Νίκο για την περίεργη επίσκεψη που είχε ο Αλέξης στο γραφείο του.

    Ο Νίκος Παπάς μπούκαρε στο γραφείο του Αλέξη όταν ο Χριστόδουλος Ξηρός άρχισε να πετάει από πάνω του την στολή του παπά και να μένει κανονικός Ξηρός. Στην ζώνη του γυάλιζε η λαβή από το γνωστό 45αρι. Μίλησε πρώτος:

    -Aκούστε ρε μαλάκες. Εννοείτε ότι με το που θα γίνετε κυβέρνηση πρέπει να έχετε την στήριξη ενός οργανωμένου αντάρτικου πόλης, το οποίο μόνο εμείς, οι επαγγελματίες της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, μπορούμε να σας το εξασφαλίσουμε. Θα αρχίσουμε να καθαρίζουμε ένα μετά το άλλο τα αστικά φιλομνημονιακά γουρούνια, τους δικαστές και τους εισαγγελείς που υπηρετούν τα αστικά κόμματα, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, και θα σας έχουμε πασάδες στα Γιάννενα. Θα κυβερνήσετε τη χώρα τόσα χρόνια όσα και οι λαμογιαρέοι του ΠΑΣΟΚ. Αυτό που θέλω από σας, όταν γίνεται κυβέρνηση, είναι να βγάλετε έξω τον Μήτσο τον Κουφοντίνα και να αφήσετε να σαπίσουν στην φυλακή ο Γιωτόπουλος με τον Τζωρτζάτο. Στο μεταξύ φωνάξτε μου αμέσως τον Σταθάκη, τον Τσακαλώτο, τον Τσουκαλά και τον Παπαδημούλη να μου δώσουν την συμβολή τους σε ποιες μετοχές είναι καλύτερα να επενδύσω κάτι οικονομίες που έχω μαζέψει όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ξέρω αν θα αγοράσω ομολογίες της Blackrock ή J.P. Morgan. A, και κάτι ακόμη: Πείτε σ΄ αυτόν τον μαλάκα τον Διαμαντόπουλο, να μην πιάνει στο στόμα του τα καλάσνικοφ και τα γελοιοποιεί. Αυτά είναι εργαλεία δουλειάς για άνδρες, όχι για μισοριξιές...Λοιπόν φωνάξτε αυτούς που σας είπα γιατί με ψάχνουν τα καρακώλια του Δένδια. Αφού ακούσω τις συμβουλές τους θα επιστρέψω το βράδι της Κυριακής που θα είμαστε κυβέρνηση...Πάνω τους συντρόφια και μην φοβάστε τίποτε, θα κόψουμε καρωτίδες, θα πάρουμε κεφάλια, θα τους γαμήσουμε τη μάνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.