31.1.14

Υπέρ της «επανάστασης» το 1967 και του δικτάτορα Παπαδόπουλου ο Νίκος Κοζάρης!!!

Είναι το προφίλ στο Facebook του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Νίκου Κοζάρη, ο οποίος συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Απόστολου Φωτιάδη! Εμείς έχουμε να κάνουμε δύο ερωτήσεις: Ασπάζεστε κι εσείς τέτοιες ιδέες, όπως ο υποψήφιος δημοτικός σας σύμβουλος κύριε Φωτιάδη; Ακόμα δεν τον θέσατε εκτός παράταξης;

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/1/14 20:32

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ PIAZZA ΣΚΟΠΙΜΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΑΚΗ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/1/14 21:19

    ΣΩΣΤΟΣ . ΛΟΧΑΓΟΣ ΑΠΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/2/14 19:49

    Δεν μασάμε κουτόχορτο. Σας πειράζει το εθνικό, πατριωτικό και τα μη διεθνιστικά. Μετά από το άρθρο του Κοζάρη στα Επίκαιρα για τη Λαδόξερα (που γ@@@σε κυβέρνηση και ηγεσία του Λιμενικού) σας έπεσε τηλέφωνο από Μητσοτακέικο μεριά να απαντήσετε; Άλλωστε, η επταετία ΗΤΑΝ επανάσταση (με τη στήριξη της πλειοψηφίας του κόσμου) αλλά προδόθηκε από εσωτερικούς προδότες και έγινε η προδοσία της Κύπρου, που το συνάφι σας την βλέπει ως «ήττα του ελληνικού εθνικισμού». Προδόθηκε ο λαός τότε. Κάτι σαν σήμερα με τον Αντωνάκη αΣαμάρωτο, τον Γιωργάκη κλπ. Μήπως και ο Τσίπρας; Γιατί μπάχαλο γίνεται και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το αυτονόητο που λέει σας πείραξε; Ότι χρειαζόμαστε να πετάξουμε τους διεθνιστές-παγκοσμιοποιημένους προδότες και να ξεβρωμίσουμε τον τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/2/14 19:59

    Γιατί δεν είναι επανάσταση; Πήραν την εξουσία αλλά δεν "έφαγαν". Επαναστασάρα είναι. Οι "αντιχουντικοί" έγιναν Πάγκαλοι και μας φόρτωσαν όλες τις κλεψιές τους. Δείτε όλα τα λαμόγια. Αριστεροί είναι, όχι χουντικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.