13.12.13

Τίτλοι τέλους για τον Σταύρο Αποστολίδη στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση;

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει η Piazza del Popolo, ο γνωστός δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Status 94,2 της Αλεξανδρούπολης Σταύρος Αποστολίδης, παραιτήθηκε από τη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση. Οι πληροφορίες που έχουμε έχουν διασταυρωθεί και από τον ίδιο, οπότε τα δελτία ειδήσεων αυτών των ημερών είναι μάλλον τα τελευταία του.
Ο Σταύρος Αποστολίδης από τον Οκτώβριο του 2011 είναι στο τιμόνι του δελτίου ειδήσεων, αλλά σύμφωνα με τις πηγές μας, ο ίδιος πήρε την απόφαση αυτή, καθώς έχει να λαμβάνει πολλούς μισθούς από τη διοίκηση του σταθμού, ενώ παράλληλα δεν αντέχει τη συγκεκριμένη προπαγάνδα του δελτίου για την εταιρία χρυσού. Αν αληθεύουν οι πληροφορίες, οι οποίες δεν διαψεύδονται από τον ίδιο, είναι μια θετική εξέλιξη.
Ευκαιρία στη ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση να αναδείξει νέα πρόσωπα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων! Προτίμηση δική μας … Σωτήρης Μπουζάρας, άνθρωπος με φωτογένεια!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/12/13 23:05

    Δεν αντέχει την προπαγάνδα του χρυσού; Όταν πήγαινε με τους χρυσοθήρες στη Φιλανδία και στην Τουρκία δεν ήταν στη Δέλτα. Ούτε όταν υπερασπιζόταν την επένδυση στο ραδιόφωνό του. Έπαιζε για την πάρτη του. Τώρα προσπαθεί να διασωθεί; Είναι αργά πέστε του. Η πορεία του είναι γνωστή. Πάντα μιλούσε με την εταιρεία. Και παλιά και τώρα. Δεν μασάμε κουτόχορτο. Κι αν αρχίσει να μιλάει ο Καμελίδης, τώρα που δεν έχει να χάσει τίποτα, τότε θα χάσουν πολλοί τον ύπνο τους. Δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Κι ο συγκεκριμένος καλά θα κάνει να μην τον προκαλεί, γιατί δεν τον ξεπλένει τίποτα. Ούτε ο φερετζές που πάει να φορέσει εκ των υστέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/13 10:59

    καμμια σχεση ο χρυσος με την αποχώρηση Αποστολίδη piazza! και μην είσαι σίγουρος ότι ο Καμελίδης θα τον αφήσει να του φύγει για δεύτερη φορά. Την πρώτη το πλήρωσε ακριβά με την ανασύσταση του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ. Αν δεν έφευγε τότε σήμερα δεν θα υπήρχε ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και ανταγωνισμός στη <ΔΕΛΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/12/13 10:04

    πόλεμος των mercedes ..οι καυμενουληδες ,λαμογια και οι δυο και ειδικα ο καμελιδης μου θυμιζει τον αλητη τον κουρή που μολις δεν του εδωσε ο παπανδρεου ο ανδρεας ενα δανειο(ειχε φαει πολλα δανεια πριν)βγηκε στην εκπομπη του παναγιωτοπουλου προφιλ και του εσειρε τα εξ αμαξης,ετσι τωρα και αυτος με τον λαμπακη,κατι δεν πηρε και γυρισε εναντιον του,παλια ταξιδια μαζι στην ρωσια με τον δημαρχο,,ολα πληρωμενα..ο αλλος οπου βρει χρημα φευγει και αλλαζει στεγη ποιο γρηγορα και απο οποιονδηποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.