23.12.13

Βουλευτές της ΝΔ από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ για τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών για τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο Πετρέλαιο Θέρμανσης, κατέθεσαν έξι βουλευτές της ΝΔ από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ. Πρόκειται για τους Ευριπίδη Στυλιανίδη (Ροδόπης), Αλέξανδρο Κοντό (Ξάνθης), Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλου (Έβρου), Δημήτρη Κυριαζίδη (Δράμας), Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη (Καβάλας) και Νίκο Παναγιωτόπουλο (Καβάλας).
Στην κοινοβουλευτική παρέμβαση, την οποία υπογράφουν άλλοι 35 βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, ερωτάται ο υπουργός αν
• Προτίθεται το Υπουργείο Οικονομικών να μειώσει το ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης;
• Ποια ήταν η συμβολή της αύξησης του ΕΦΚ στα έσοδα και πόσο μειώθηκε η κατανάλωση πετρελαίου θέρμανση από το 2009;
• Τι επίπτωση θα έχει η μείωση του ΕΦΚ κατά 30% στα έσοδα;

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/12/13 21:35

    Φαρισαίοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/12/13 21:38

    Και ο Καραμανλής πάει για Χριστούγεννα στις Άλπεις






    Μια μικρή… αλλαγή στα χριστουγεννιάτικα σχέδια του Κώστα Καραμανλή προκάλεσαν οι ψηφοφορίες στη Βουλή για τον φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς.

    Ο πρώην πρωθυπουργός είχε κανονίσει σύμφωνα με δημοσίευμα του «Εθνους» να αναχωρήσει την περασμένη Παρασκευή μαζί με την οικογένειά του και το ζεύγος Γιάννη και Χριστίνα Βαληνάκη για το συνήθη χριστουγεννιάτικο προορισμό του, τις ιταλικές Άλπεις, ωστόσο το πρόγραμμα της Βουλής, και ειδικότερα, οι κρίσιμες ψηφοφορίες τον υποχρέωσαν να τροποποιήσει τα σχέδιά του.
    Ενώ, λοιπόν, η οικογένεια του αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής για Ιταλία, όπως ακριβώς είχε προγραμματίσει αρχικά, ο κ. Καραμανλής αναγκάστηκε να μείνει στην Αθήνα και να ψηφίσει στη Βουλή.

    Έτσι,ο κ. Καραμανλής πήγε το Σάββατο στη Βουλή, ψήφισε και χθες νωρίς το πρωί αναχώρησε αεροπορικώς για την Ιταλία, προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/12/13 22:37

    Τώρα και να το κατεβάσουν, τι νόημα έχει; Όλοι άλλαξαν τρόπο θέρμανσης. Και 1 ευρώ να το κατεβάσουν και 0,80 ποιός μπορεί να αγοράσει 2-2,5 τόνους που χρειάζεται ένα μέσο σπίτι στην περιοχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.