17.12.13

Ταραχή στο τηλεοπτικό τοπίο … τρέμει ο Λαμπάκης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο του Έβρου, μετά την αποχώρηση του Σταύρου Αποστολίδη από το κεντρικό δελτίο της Δέλτα Τηλεόρασης. Την θέση του καταλαμβάνει, με φόρα, ο Τάσος Παλαιστίδης προκειμένου να το απογειώσει και η εκτίμηση των διοικούντων τον σταθμό, είναι πως το δελτίο θα βγάλει φτερά.
Έτσι. εκτιμούν, ότι η επίθεση κατά του Λαμπάκη θα γίνει από ψηλά και θα πιάσει στον ύπνο τον υπονομευτή της ανάπτυξης στην Αλεξανδρούπολη. Πάντως, οι κακές γλώσσες λένε ότι πρόκειται για προσωρινή λύση, καθώς νέα τηλεοπτική μεταγραφή είναι στα σκαριά και αυτή την φορά θα γίνει πραγματική ταραχή.
Ωστόσο, αδιευκρίνιστο παραμένει, αν στην θέση του παρουσιαστή θα καθίσει δημοσιογράφος από τον Έβρο, ή αν θα κληθεί η ... χρυσή εφεδρεία από την Κομοτηνή.

Γράφει ο Τάκης…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/12/13 09:44

    τι ο Τάκης τι ο Παναγιωτάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/12/13 15:02

    Ο ΚΑΜΕΛΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΒΑΒΑΤΖΙΚΛΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/12/13 15:10

    Πω πω χολή! Ποιος ξέρει τι σας έχει κάνει το κανάλι και το έχετε νυχτα μερα στην ζωη σας. Οι 2 πρωτες σε δημοφιλία αναρτήσεις ειναι ΔΕΛΤΑ! Γεια σου ρε PIAZZA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.