17.12.13

Τέσσερις συλλήψεις στο Διδυμότειχο για κλοπή μεταλλικών σχαρών από σχολείο

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από αστυνομικές έρευνες, δύο περιπτώσεις κλοπής μεταλλικών αντικειμένων, που διαπράχθηκαν το τελευταίο 10ήμερο, σε σχολείο του Διδυμοτείχου. Συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες, ηλικίας 49, 30, 23 και 21 ετών, κατηγορούμενοι, κατά περίπτωση, για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, ηλικίας 30 και 23 ετών, την 7/8-12 και την 15-12-2013, αφαίρεσαν από τον προαύλιο χώρο του σχολείου δεκατρείς (13) μεταλλικές σχάρες φρεατίων, μέρος από τις οποίες πούλησαν σε επιχείρηση εμπορίας παλαιών σιδήρων, ιδιοκτησίας των άλλων δύο ημεδαπών.
Οι αφαιρεθείσες σχάρες που βρέθηκαν στην παραπάνω επιχείρηση, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο δικαιούχο τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.