15.12.13

Δωρεάν Χριστουγεννιάτικα δενδράκια σε Δραμινούς

Σε συνεργασία με το Δασαρχείο Νευροκοπίου και στο πλαίσιο των γιορτινών ημερών  που ακολουθούν, ο Δήμος Δράμας παρέλαβε 130 δενδρύλλια  τα οποία θα διατεθούν δωρεάν μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε οικογένειες δικαιούχων.
Η ενέργεια αυτή στόχο έχει να δώσει χαρά σε αυτές τις οικογένειες δημιουργώντας γιορτινό περιβάλλον σε κάθε σπίτι τις ημέρες των Χριστουγέννων. Η πρωτοβουλία αυτή μαζί που διεξάγεται ταυτόχρονα με άλλες δράσεις του Δήμου Δράμας, όπως η χορήγηση των διατακτικών επιταγών και η χορήγηση προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, δίνει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες ανθρώπους, να έχουν τα απαραίτητα για τον εορτασμό  των Άγιων αυτών ημερών. Ο Δήμος Δράμας ευχαριστεί θερμά το Δασαρχείο Νευροκοπίου και ιδιαίτερα τον Δασάρχη Αναστάσιο Τσιτλακίδη για την χειρονομία του,  που είναι σημαντική και θα δώσει χαρά σε πολλούς πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.