5.12.13

Ο Δεκέμβρης επαναλαμβάνεται … ή συνεχίζεται;

του Νίκου Βαβατσικλή
Πέντε χρόνια μετά την δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και η απώλεια δεν πρέπει να τιμηθεί ή να τιμάται για μουσειακούς λόγους, αλλά για την ουσία μιας εφηβικής ζωής και μια γενιάς που τείνει να γίνει αβίωτη!
Ανεργία, ακρίβεια, παγκοσμιοποίηση, πείνα, φτώχεια στην Ελλάδα του 2013. Σε τι κόσμο οδεύουμε. Ήταν βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου του 2008, όταν πρωτοακούσαμε την είδηση ότι 15χρονος μαθητής σκοτώθηκε από σφαίρα αστυνομικού στα Εξάρχεια. Διαβάστε τη συνέχεια.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/13 19:39

    Επανεμφανίσθηκαν οι πολιτοφύλακες στη Κομοτηνή μετά από πολλά χρόνια.
    Σήμερα αντικαταστάθηκαν από του Χρυσαυγίτες. Να μην ξεχνάμε ότι υπουργός Παιδείας ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/13 00:05

    Χρόνια πολλά Στυλιανίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/13 07:54

    Ο Δεκέμβρης προκαλεί προπαγανδιστική μαλάκυνση βασικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ6/12/13 20:20

    O "συγγραφέας" του "βαρύγδουπου" άρθρου φαίνεται πολύ ενημερωμένος ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.Ο κάθε αμόρφωτος τενεκές "γράφει" τα "πονήματά του",για τα οποία στην πιάτσα κυκλοφορεί πως του τα γράφει συγγενικό του πρόσωπο...Ο "συγγραφέας" μόνο για πιτόγυρα στο αναρχομάγαζο του Αη Γιώργη είναι και καμμιά "βολτίτσα" με την αλΟΛΓΑ στα πέριξ,καθότι συντρόφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.