6.12.13

Δείτε το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του Στέλου Κούλογλου για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πρωί του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου 2008, σε ένα συμπόσιο ψυχοθεραπευτών για τα προβλήματα της νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας το μήνυμα ήταν σαφές: Η κοινωνικοπολιτική πίεση που ασκείται στους νέους ανθρώπους ήταν αναπόφευκτο πως, κάποια στιγμή, θα ξέσπαγε με απρόβλεπτες συνέπειες.
Λίγες ώρες αργότερα, ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος έπεφτε νεκρός στην περιοχή των Εξαρχείων από τις σφαίρες του αστυνομικού  Επαμεινώνδα Κορκονέα, πυροδοτώντας σχεδόν πρωτόγνωρες βίαιες κοινωνικές αντιδράσεις, σε ολόκληρη της χώρα. Δείτε το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ «Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας δολοφονίας» του «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα», για τα γεγονότα εκείνων των ημερών.

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/12/13 07:53

    Είπαμε φόνος, και όχι "δολοφονία" επειδή έτσι γουστάρουν οι σαλεμένοι αντιεξουσιαστές...

    Να κρατήσουμε και το "κοινωνικοπολιτική πίεση που ασκείται στους νέους ανθρώπους" εν έτει 2008, που η Ελλάδα ζούσε στον ... "παράδεισο του Καραμανλή" και την οποία 6 χρονια μετά πολύ τη ζηλεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/13 08:21

    Η Αργεντινή, για 3η φορά σε 6 χρόνια έγινε χθες κόλαση. Χιλιάδες λαού βγήκαν στους δρόμους με αφορμή την απεργία των αστυνομικών και λεληλάτησαν καταστήματα ηλεκτρικών ειδών, αθλητικών, κλπ.

    Στα πλαίσια αυτά, ο τοίχος υπενθυμίζει τι είχε πει ένας εκ των 100 μεγαλύτερων διανοητών της εποχής μας:

    http://www.youtube.com/watch?v=v72Jft8Lpi4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και αγωνιστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/13 10:05

    Εκτός από τα "αποκαλυπτικά ντοκιμαντέρ" και μάλιστα του Κούλογλου, υπάρχουν και τα ψύχραιμα ειλικρινή άρθρα. Προτιμότερα μάλιστα.

    Ορίστε ένα για σφαιρικότερη ενημέρωση πέραν των κόμπλεξ ή της διατεταγμένης υπηρεσίας των "αριστερών μπαχαλάκηδων".

    http://www.eyedoll.gr/ngine/article/2585/αλήθειες-και-μύθοι-για-τα-δεκεμβριανά-του-2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 11:36

      ara3e maga mou den trexei...den htan to diko sou paidi... AKOMA! http://www.youtube.com/watch?v=V_M48QdIqpQ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/13 13:08

      μπρρρρ τρομάξαμε ρε 11:36

      δλδ επειδή μπορεί μία στο εκατομμύριο ένας μαλάκας ένστολος να το πυροβολήσει τυχαία εγώ πρέπει να κάνω μπάχαλο την κοινωνία, έτσι, για ... "προληπτικούς" λόγους

      Τα "δεν ήταν δικό σου παιδί" να τα πεις στους κρετίνους που συζητούν μαζί σου, σε σοβαρούς ανθρώπους δεν πιάνουν. Άραξε μάγκα μου. Υπάρχουν πολύ πιο καθημερινά και ουσιώδη πράγματα για να ξεφτιλίσεις τους ανίκανους που μας κυβερνούν, χωρίς μάλιστα να ετοιμάζεις το έδαφος για τους ακόμη πιο επικίνδυνους που παλεύουν να έρθουν στη θέση των ανίκανων.

      Εγώ ξέρω ότι όντως το παιδί μου ζει σε επικίνδυνο κόσμο. Μία στο εκατομμύριο να φονευθεί αναίτια από ενστόλους . Μία στο εκατομμύριο να κτυπηθεί από κεραυνό. Μία στο δισ να το κτυπήσει μετέωρο. 50% να δυστυχήσει σε σημείο ΚΑΙ θανάτου εξαιτίας λαϊκιστών, τεμπέληδων, λαμογίων, "επαναστατών", μπαχαλάκηδων κλπ. ασυνάρτητων κομπλεξικών φρούτων σαν του λόγου σου.

      Λέω να δώσω προτεραιότητα στην αντιμετώπιση του τελευταίου.

      Τις κινδυνολογίες "δεν ήταν το δικό σου παιδί" στο χωριό σου. Όχι σε μένα. Από τη μεριά μου θα κάνω ότι μπορώ να μην είναι ποτέ το δικό μου παιδί και το παιδί κανενός. Από τη μεριά σου στρώνεις το έδαφος να την πατήσουν τα δικά μας παιδιά ολονών.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/12/13 23:58

      Ενα "ψυχραιμο" και "ειλικρινες" αρθρο το οποιο λεει πως η σφαιρα εξοστρακιστηκε...

      τοσο ειλικρινες, που στο δικαστηριο αποδειχθηκε το ακριβως αντιθετο: "ευθεια βολη" και κανενας εξοστρακισμος...

      ρε δε γαμιεσαι να ασπρισεις λεω γω, μπατσόγκαβλε 10.05, κι ΕΣΥ κι ο πουσταράς που εγραψε το "ειλικρινες" και "ψυχραιμο" αρθρο σου?


      ΥΓ. τσουζει ακομα το κωλαρακι σας απο τα ΙΣΟΒΙΑ που εφαγε τελικα ο "ηρωας" Κορκονεύς? τσούζει ακομα ε?
      δεν πειραζει... και στο Εφετειο παλι ισοβια θα φαει

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος7/12/13 12:01

      Εννοειται αγαπητε 13.08 πως δεν πρεπει να τρομαξεις και εννοειται πως δεν πρεπει να κανεις μπαχαλο την κοινωνια, ετσι προληπτικα.
      Το βιντεακι δειχνει αλλα πραγματα - εδειχνε τη σαπιλα της ψευτικης ευημεριας, τα """προτυπα""" και τα """ιδανικα""" της, εδειχνε τις μαλακιες του Καραμανλη, τα βυζια της Μενεγακη, τα μπουζουξιδικια, τα γκολντεν μπόυς, τα φέιμ στόρυ και ολη αυτη την αηδια της περασμενης δεκαετιας.
      Εδειχνε την καταντια μας, την οποια το 99% τη γουσταρε τοτε και απο την οποια δεν λεει να ξεκολλησει (και μη με πεις πως οσοι ψηφιζουν σημερα ΝΔ δεν γουσταραν τοτε τον Καραμανλη ή οτι αλλαξαν ""ιδανικα"", γιατι θα βαλω τα γελια!)
      Οσο για το "δεν ήταν το δικό σου παιδί", προσωπικα το λεω σε κατι δεξια μουνοπανα που λενε: "κι ο Αλεξης δεν ηταν καλο παιδι, οποτε..." (και πιστευω πως δεν ανηκεις σε αυτη την κατηγορια)

      Καλη σου μερα!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/13 11:07

    να σου πυροβολούνε τα παιδιά αυτοί που ορκίζονται να προστατεύουν τους πολίτες και να τους λες και μπράβο...
    ...γρήγορα στον ψυχοθεραπευτή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/12/13 11:25

    χρονια πολλά νικόλα κι αγωνιστικά. σήμερα στις 6 προσυγκέντρωση στη πλατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/12/13 20:45

    Μπουζούκια δεν έχει σήμερα ? ΘΥΜΌΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΚΑΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/12/13 02:48

    Αμα σου λέει χρόνια πολλά το adelante...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.