3.12.13

Ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο Δήμο Κομοτηνής … με άρωμα γυναίκας!

Σε πείσμα αρκετών η ΝΔ, ίσως μετά τις γιορτές, έχει βρει την υποψήφια της!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/12/13 19:45

    Έφυγε ο Τάσος Βαβατσικλής από το πολιτικό προσκήνιο με την αγαστή συνεργασία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Τώρα οι ορίζοντες είναι ανοιχτοί κ. Νίκο για να αλλάξει το τοπίο που ζούμε τα τελευταία χρόνια με τις κωλοτούμπες των απολιτικών προσώπων που υποβάθμισαν τη πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/13 18:19

      Πρώτος και καλύτερος που δεν τον ήθελε ο κ.Γιαννακίδης κ.Νίκο.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/12/13 19:51

    Αυτήν μια ζωή την χρησιμοποιούν και η ίδια κορδώνεται. Υποψήφιο σύμβουλο θα βρεί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/12/13 12:10

    Τα «πολλά στελέχη» (είναι 5-6) της ΝΔ στην Κομοτηνή που θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια του Γιώργου Πετρίδη για να κερδίσει και πάλι το Δήμο, είναι 2ης και 3ης διαλογής δεν πρόκειται να προσθέσουν τίποτα στην προσπάθεια του κ. Πετρίδη αντίθετα θα αφαιρέσουν. Δεν θα έχουν καμία τύχη.
    Ο κ. Πετρίδης θα έχει την ίδια τύχη με τους 5-6 νεοδημοκράτες, θα σωθεί μόνο αν αυτομολήσει στη ΝΔ.
    Και αυτό κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες θα γίνει κι’αυτό αν τον δεχθεί η ΝΔ στους κόλπους της.
    Τελικά ο κ. Πετρίδης με τις πράξεις τους αποδείχτηκε ότι είναι «αριστερο»κρυπτοσυντηριτικός μέχρι τώρα έπαιζε διπλό παιχνίδι ο οπορτουνιστής πολιτικός, και αυτό είναι το επικίνδυνο για τη δημοκρατία και την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/12/13 12:39

    ΒΑΪ ΒΑΪ ΒΑΪ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κυρα Λεμονιά4/12/13 18:44

    Όσο περνά ο καιρός φαίνεται και πιο καθαρά το τι παίχθηκε το 2006.
    Ο Βαβατσικλής πολεμούσε με θεούς και δαίμονες κι αυτός υπονόμευε την προσπάθεια, για μια ακόμη τετραετία της "ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ".
    Αυτός και κάποιοι άλλοι, σε μιά άνευ προηγουμένου διαπλοκή εκείνη την εποχή, προκειμένου να απαλλαχθούν απ΄ το "κακό σπυρί" στον κώλο τους και εμπόδιο στα σχέδια τους, τον τελευταίο μεγάλο, που είχε την τύχη να γνωρίσει ο τόπος μας, στην τοπική αυτοδιοίκηση.
    Είναι γνωστό το τι ακολούθησε.
    Κωτσάκης, μια τετραετία ιδιαίτερη τραγική και καταστροφική για τον Δήμο μας.
    Πετρίδης, άλλη μια χαμένη τετραετία συνέχεια της προηγούμενης.
    Και όλα αυτά. με τις ευτλογίες του μαίτρ της διαπλοκής, της υπονόμευσης και αδιαφορίας για τον τόπο και την κοινωνία. τον ιδιοτελή Στυλιανίδη.
    Τώρα όλοι αυτοί, συμπράττουν με σκοπό το κοινό όφελος.
    "Η ισχύς εν τη ενώσει".
    Όλα για όλα για την καρέκλα ρεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/12/13 13:02

    Κυρα Λεμονιά, έχεις χάσει τα αυγά και τα ...λεμόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κομοτηναίος9/12/13 21:01

    «Απλά ο κ. Πετρίδης θα παίξει το ρόλο του λαγού, η γνωστή τακτική του κ. Στυλιανίδη»

    -Σήμερα , που δεν είναι το πολιτικό γίγνεσθαι του χθες, οφείλουν να το γνωρίζουν στο «φιλικό» περιβάλλον του δημάρχου, και αυτό για να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν και να μην υποτιμούν καμία διαφαινόμενη υποψηφιότητα ,,,και γυναικεία…π.χ. κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, κ. Βούλα Ελευθεριάδου .

    -Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει και μέχρι τις εκλογές θα αλλάξουν πολλά περισσότερα.
    Η ΝΔ θα τα δώσει όλα για να κερδίσει τις εκλογές της Τ.Α και τούτο για να γίνει αυτό «πρόδρομος», ώστε να κερδίσει και στη συνέχεια και τις Εθνικές εκλογές.

    -Κάποιοι θα καταφέρουν να επιβιώσουν και άλλοι θα χαθούν στο ποτάμι του χρόνου. Σήμερα σίγουρα τα πράγματα δεν είναι όπως χθες που τον πρώτο λόγο είχαν οι «ίντριγκες» του κ. Στυλιανίδη. .

    -Με απλά λόγια το Χθες είναι διαφορετικό (διαφορετική γραμμή πλεύσης)από το Σήμερα γιατί το πάνω χέρι στην ΑΜ& ΘΡΑΚΗ έχει πλέον το κόμμα το οποίο με νύχια και με δόντια θα προσπαθήσει η περιφέρεια και οι μεγάλοι δήμοι της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας να περάσουν στα χέρια της ΝΔ.

    -Αυτά που λένε στη Συγγρού περί συνεργασιών είναι «στάχτη στα μάτια», τον Βενιζέλο τον ενδιαφέρει να είναι αρχηγός κόμματος του 4% και τούτο για να είναι Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Σαμαρά.

    -Τα πρώτα ονόματα από τη ΝΔ ρίχτηκαν στο προεκλογικό τραπέζι, είναι βαριά πρώτης γραμμής, δηλ αν συγκρίνουμε τον υποψήφιο περιφερειάρχη βουλευτή της Καβάλας τον κ. Παναγιωτόπουλο με τους προλεγόμενους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ, τότε συγκρίνουμε ανόμοιες υποψηφιότητες.

    -Αυτή τη χρονική περίοδο το Χθές και Σήμερα δεν τα ζούμε σε παράλληλους κόσμους, η διαφορετικότητα των πολιτικών συνεργασιών είναι απάτη……και όχι αλήθεια Γι’ αυτό ο κ Πετρίδης αναζητήσει συνεργασίες στον κεντροαριστερό χώρο, και όχι στη κεντροδεξιά, να μη ζει σε αυταπάτες. Διαφορετικά ο κ. Περίδης θα παίξει το ρόλο του λαγού, η γνωστή τακτική του κ. Στυλιανίδη.
    «Κομοτηναίος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/12/13 23:39

    Θα προκόψει ο Βενιζέλος και η Κεντροαριστερα με τέτοια στελέχη που γλυκοκοιταζουν την κεντροδεξία. Η αχαρίστία των ανθρώπων που ευεργετήθηκαν και αναδείχθηκαν απο τον Βενιζέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.