6.12.13

Εκατοντάδες στην Κομοτηνή τίμησαν τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου η πορεία στην Κομοτηνή, στη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξη Γρηγορόπουλου από τα πυρά του ειδικού φρουρού Κορκονέα, πέντε χρόνια πριν στα Εξάρχεια.
Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κινήσεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου. Διαβάστε το ρεπορτάζ, δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/12/13 16:14

    Βενεζουέλα: Στο 55% ο πληθωρισμός

    Άσε τους Γρηγορόπουλους και τα λοιπά και στείλε Δούρου και Ήσυχο να επιληφθούν του θέματος Αλέξη, κινδυνεύει η επανάσταση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/12/13 16:14

    Σπάνε το μετρό τα μπαστάρδια.
    Δένδια σάπισε τους στο ξύλο.
    Συλλάβετε τα μπάσταρδα και τους γονείς τους και δημεύστε τις περιουσίες τους για να πληρώσουν τις ζημιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/12/13 16:15

    Τι ελπίδα μπορεί να έχει ένας διεφθαρμένος λαός ,που πιστεύει οτι το φακελάκι είναι συμπλήρωμα ενός κακού μισθού και κυρίως οτι τα χρήματα απλα βρίσκονται στα δένδρα?
    Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πτωχευσουμε αφενός και να μην βγούμε απο τη ζώνη του Ευρω αφετέρου.
    Και μάλιστα σύντομα....να το θυμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/12/13 16:16

    Ποιος Γρηγορόπουλος και πράσινα άλογα;;;;

    Βρήκαμε καινούριο σύμβολο:

    "Σάρα ζεις εσύ μας οδηγείς" φώναξαν οι αμόρφωτες Βοιδο-κεφαλές στην κηδεία της μαθήτριας από τη Σερβία. Οι δε μεγαλύτερες (Βοιδο-κεφαλές επίσης) χειροκρότησαν την ώρα που το φέρετρο έμπαινε στην εκκλησία. Τη βγάλαμε την "επαναστατική" μας υποχρέωση και σήμερα (θα σκέφτηκαν). Και αυτοί αύριο θα ψηφίζουν και θα θέλουν καλύτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/13 13:20

      Ευτυχώς που ψηφίζεις εσύ κι έτσι κρατάς την ισορροπία..

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/12/13 20:21

      Γιατί, το γελάς;;;; Κάπως ειρωνικά το λες 13:20, αλλά ίσως είναι η ιδέα μου και να το εννοείς ειλικρινά ότι καλά που ψηφίζουμε κάποιοι πιο συντηρητικά να κρατάμε τα μπόσικα. Γιατί αν περιμέναμε από τους αναρχομπαχαλάκηδες, γάμησέ τα μεγάλε...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7/12/13 16:31

    Τρεις ημέρες μετα το άτυχες συμβάν με τον Γρηγοροπουλο ενας δεκαπενταχρονος έπεφτε νεκρός απο σφαίρες αστυνομικών μέσα σε εμπορικό κεντρο(shopping mall) εδώ στη Μελβουρνη...είχε προηγηθεί τηλεφώνημα για εριστική συμπεριφορα εφήβου προς τους πελάτες του εμπορικού κέντρου...μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας 4 πάνοπλοι αστυνομικοι περικύκλωσαν τον ταραξια...όταν ο πιτσιρικάς τους απείλησε με μαχαίρι αμέσως έβγαλαν τα όπλα τους και απείλησαν τον νεαρό ότι σε περίπτωση που δεν κατεβάσει το μαχαίρι του θα αναγκαστούν να τον πυροβολήσουν...το οποίο και έκαναν...με αποτέλεσμα να δεχτεί οχι μια αλλα δέκα σφαίρες και να πέσει νεκρός...την επόμενη ημέρα ο αρχηγός της αστυνομίας προέβη σε δημόσια δήλωση υποστήριξης προς τους αστυνομικούς...ακολούθησε δημόσια στήριξη απο τις πολιτειακές αρχές...μια μεγάλη κυκλοφοριας καθημερινή εφημερίδα έριξε το φταίξιμο στην ανατροφη που έλαβε απο τη μητέρα του...οι αστυνομικοι παρέμειναν στη Victoria Police, δεν υπήρξε καν επίπληξη τους και φυσικα ούτε δικαστήριο υπήρξε ούτε διαδηλώσεις και ταραχές...αυτο που μου εκανε τρομερη εντύπωση ήταν η συμπαράσταση που έδωσε η τοπική κοινωνια...οχι στον νεκρό αλλα στην αστυνομία...

    Εδώ στη ΜΕλβούρνη βέβαια. Στους βελανιδοφάγους ιμπεριαλιστές. ΣΤα δημοκρατικά Βαλκάνια τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/12/13 16:31

    Γονείς ο καθένας τις ξεχωριστές ζωές τους...Οικογένεια βεβαρυμμένη με έναν φόνο. Ακριβό σχολείο,μονίμως αδιάβαστος ο έφηβος, πρώτος στους καβγάδες και στις κοπάνες...Η περιέργεια και μαγκιά τον εφερε στα Εξάρχεια...έπεσε από μιά σφαίρα.Έγινε ο σύγχρονος "ήρως" μιας ομάδας αναρχικών κουκουλοφόρων. Για πάρτη του κάηκε η Αθήνα και κάθε χρόνο πληρώνουμε τα "σπασμένα". Σκληρή που τα λέω!!! ΝΑΙ, γιατί κι εμείς φτιάξαμε παιδιά, ανθρώπους της κοινωνίας του "πληρώνειν" και όχι των καταστροφών...Αλλά τα παιδιά απαιτείται να τους αφιερωθείς ψυχή τε σώματι!!! Τα παιδιά θέλουν αυτοθυσία από τους γονείς για να ΄γίνουν άνθρωποι κι όχι κοπρόσκυλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/12/13 16:33

    Ο Γρηγορόπουλος σκοτώθηκε από έναν ψυχοπαθή με πιστόλι και στολή. Ευκαιρία να κάψουμε την Αθήνα!

    Για τη ... ΔΟΛΟφονία, όπως μας λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/12/13 16:35

    Ο ατυχής Γρηγορόπουλος εκρίθη, κατά την πρωτοβάθμια απόφαση της Δικαιοσύνης, δολοφονηθείς και τούτο ουδείς νομιμοποιείται να αμφισβητήσει, as of this writing.

    O λόγος, όμως, για τον οποίον ο νεαρός βρισκόταν στους δρόμους και ό,τι έπραττε την ώρα της δολοφονίας του, δεν [εξ]υπηρετούσε συγκεκριμμένο πατριωτικό σκοπό, υπό την έννοιαν ότι ΔΕΝ απέβλεπε στην προστασίαν και τήρησιν του Συντάγματος των Ελλήνων ή αποτροπήν κάποιας παραβιάσεώς του.

    Κατά συνέπειαν, είναι τραγικόν θύμα αλλά όχι ήρωας.

    Ο λόγος για τον οποίον η μαθητειακή και διδασκαλική οργανωμένη ΑΛΗΤΕΙΑ αποφάσισαν να απόσχουν των μαθημάτων για να τιμήσουν [sic] του νεκρού είναι προφανής και εμφανής. Το πρόβλημα δεν είναι μ' αυτούς, ΑΛΛΑ με τον ΑΠΑΙΣΙΟ υπουργό Παιδείας που όφειλε να απαγορεύσει την αποχή από τα μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/12/13 18:46

    Ο Εύρης ήταν παρών πες μας πες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.