18.12.13

Η Ελένη Λαφτσή θα ηγηθεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Κομοτηνής

Με δελτίο τύπου η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, γνωστοποίησε πως η Ελένη Λαφτσή θα ηγηθεί του ψηφοδελτίου του κόμματος για το Δήμο Κομοτηνής.
Η επιλογή της κ. Λαφτσή, προήλθε μετά από εσωκομματική εκλογική διαδικασία, με συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη του υποψηφίου δημάρχου Κομοτηνής. Με ποσοστό 73% η Ελένη Λαφτσή προκρίθηκε για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου, έναντι 27% του Γιώργου Τριανταφυλλόπουλου.

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/12/13 08:54

    Ρε Γιωργο, κατάλαβες με ποιους έμπλεξες; Έφυγες από το ασύλληπτα ανήθικο ΠΑΣΟΚ των νεάντερταλ, αφού κατάλαβες τελευταίος τι γίνεται σαν την τελευταία πόντια πουτάνα που αυτοκτόνησε όταν έμαθε ότι οι άλλες πληρώνονταν, παράτησες το μόνο στοιχειωδώς αξιοπρεπές ρέυμα του ΓΑΠ (στοιχειωδώς λέω...) για να πας στους αυθεντικούς επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ, που σε ξεζουμίζουν κι εσένα κι άλλους αφελείς για να τους τροφοδοτείτε στο πλαίσιο του νέου "μικρού" δικομμαματισμού, επειδή θέλεις να κάνεις ντεμέκ κάτι στη ζωή σου που να αντιδρά στη γενικευμένη σαπίλα. Πάρε λοιπόν ένα ακόμη δείγμα του τι σε περιμένει κι εσένα και όλους τους άλλους αφελείς που συγχρωτίζεσθε με τους κάθε λογής κινήτρων "επαναστάτες" εναντίον του ... μνημονίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/13 10:28

      Με το μοναδικό που έμπλεξε είναι με την λαϊκή ετυμηγορία...δεν τον θέλουν οι περισσότεροι, είτε έτσι, είτε αλλιώς και τα σάπια περί αφέλειας και ειρωνίας (βλ."επαναστάτες"), άστα, παράτα τα, δεν πείθεις ούτε τους αδαείς...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/13 11:13

      αδαείς ξεαδαείς, τον έφαγαν τον Τριανταφυλλόπουλο οι παλιοί του ΣΥΡΙΖΑ...

      δημοκρατικά και με λαϊκή ετυμηγορία σίγουρα, αυτό έλειπε, να έβγαζαν και διάταγμα, στο 2013 είμαστε, εδώ αρχηγοί κομμάτων εκλέγονται με ψηφοφορία μελών (συνήθως...) / ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα πουλούσε "δημοκρατισμό" έστω και κούφιο, στην εκλογή υποψηφίου/ας δημάρχου θα κώλωνε;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/12/13 10:31

      κούφιος δημοκρατισμός είναι όταν μας τσούζει και μας πονάει η γνώμη των άλλων που δε συμβαδίζει με τη δικια μας....
      ....αλήθεια, οι άλλοι συνδυασμοί, που για να φανταστώ από τα λεγόμενά σας είναι πραγματικά δημοκρατικοί και όχι "κούφιοι", έκαναν ή προτίθενται να κάνουν εκλογές για να αναδείξουν υποψήφιο, ή δε φτάνει μέχρι εκεί η "δημοκρατικότητά τους";

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/12/13 12:19

      Οι άλλοι συνδιασμοί δεν ξέρω τι .... ποσοστό δημοκρατικότητας έχουν, ούτε πόσο δημοκρατικές είναι οι εκλογές κομματικών μηχανισμών για να επιλέξουν σε ποιον θα δώσουν κομματικό χρίσμα, εκείνο που ξέρω είναι ότι οι άλλοι συνδιασμοί προς το παρόν δεν διαφημίζουν τη δημοκρατικότητά τους. Αν είναι να διαφημίζεις τη δημοκρατικότητά σου, το χάσαμε το κορμί. Και η ουσία παραμένει. Τον έφαγαν τον ΤΡιανταφυλλόπουλο. Δημοκρατικά μπορεί, αλλά τον έφαγαν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/12/13 10:51

    12,5% θά πάρει η Λαφτσή στις δημοτικές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/12/13 14:36

    Καλή τύχη Ελένη. Άλλο βέβαια είναι το φαβορί και το ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/12/13 17:23

    Τι φαβορί μου λέτε...

    Θα έχει ξεσπάσει αντιμνημονιακή καταιγίδα και θα εκλεγεί δια περιπάτου η Ελένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιάννης Σωτηριάδης18/12/13 20:04

    {Ρυθμιστής του εκλογικού αποτελέσματος των προσεχών εκλογών στον δήμο Κομοτηνής θα είναι ο Τάσος Βαβατσικλής, με την προϋπόθεση ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος και εκφραστής του λαού της αντιμνημονιακής πολιτικής!!!!}
    Γιάννης Σωτηριάδης
    (Με αφορμή του σχολίου του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ της Θράκης)

    Δικαστική κοσμοσυρροή και πανταχού «παρών» ο Τάσος Βαβατσικλής

    Κοσμοσυρροή σήμερα στα δικαστήρια με αφορμή δύο πολύκροτες δίκες. Η πρώτη αφορούσε σε προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης, συγχρηματοδοτούμενα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, που υλοποιήθηκαν μεν αλλά η καταβολή των επιδοτήσεων στους επιμορφωνόμενους δεν γινόταν με δίγραμμη επιταγή, αλλά με μισθοδοτική κατάσταση, κι αυτή η τακτική δεν ήταν επιλέξιμη!!!

    Η δεύτερη αφορούσε σε δίκη της ΔΕΥΑΚ εναντίον μιας σειράς προσώπων, πολιτικών, διοικητικών και συνεργαζομένων.

    Η δεύτερη αυτή δίκη έφερε στο δικαστήριο μεταξύ άλλων και τον π. δήμαρχο Τάσο Βαβατσικλή, στα καλύτερά του ομολογουμένως, που στο λίγο καιρό του περάσματός μας από εκεί, μας ομολόγησε ότι αυτό οφείλεται στα διαβάσματά του, με τα οποία ασχολείται πλέον συστηματικά.

    Ό,τι άλλο μπορέσαμε να διαγνώσουμε είναι ότι ο κ. Βαβατσικλής εξακολουθεί να παραμένει ενεργός πολίτης και να ενδιαφέρεται σφόδρα για τα πολιτικά πράγματα του τόπου. Είναι επίσης πολύ προβληματισμένος για ό,τι γίνεται σήμερα διεθνώς και στη χώρα, και θεωρεί ότι καθήκον περισσότερο από κάθε άλλη φορά του πολίτη είναι να ενδιαφέρεται και να συστρατεύεται στις κοινές υποθέσεις.

    Εν ολίγοις, ό,τι καταλάβαμε είναι ότι ο Τάσος Βαβατσικλής είναι μ’ όλους τους τρόπους παρών, κι αυτή η διάθεση δεν αποκλείει καθόλου εκ νέου εμπλοκή του ως υποψηφίου δημάρχου στα αυτοδιοικητικά. Έκτακτα, μήπως και αναθερμανθεί πολιτικά κι ο τόπος!!! Τ.Κ.-Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/12/13 13:34

      Η Μενεσελίδου πού θα πάει αν γίνει κάτι τέτοιο?Τόσα χρόνια εξουσία δίπλα του τώρα κοιτάει αλλού.Το ίδιο και τα άλλα μπουμπούκια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/12/13 16:59

      Μοναχά να μην είναι αντιμνημονιακός σαν τον Τσουκαλά του 1.000.000 και τους άλλους αριστερούς με τις δεξιές τσιπάρες. Ετσι τον ψηφίζουμε.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος19/12/13 16:58

    Σήμερα κατάλαβα γιατί δε θα γίνω ποτέ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: ο μπαμπάς μου δεν έχει να μου δώσει ούτε μισή μετοχή της Blackrock...που έχει στην ιδιοκτησία της και την ELDORADO των χρυσωρυχείων μας, κλαψψψψψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/12/13 10:33

      τότε να γίνεις Βενιζέλος, με 2 εκατ. και 27 ακίνητα ρε συ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/12/13 12:21

      Μεγάλη εξυπνάδα ρε 10:33. Μόνο που ξέχασες ότι ο Βενιζέλος κουτσός στραβός και αλήτης να είναι, δεν κατηγόρησε ποτέ τον πλούτο ούτε νιώθει ένοχος για αυτόν για να βγάζει ανακοινωσεις. Τον δηλώνει και τελείωσε. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όμως; Σοσιαλισμοκομμουνισμός για σας - φραγκάκια καπιταλιστικά για μας.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/12/13 12:21

      Αν εξαιρέσετε επισκέψεις στο Άγιο Όρος, κατι βαρβάτες φοροδιαφυγες στελεχων και κατι επενδυτικά χαρτοφυλάκια εκατομμυρίων, το Κομμα ειναι ξεκάθαρα αντισυστημικό.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος20/12/13 00:13

    Η απορυθμισμένη πόλη της Κομοτηνής που απορυθμίσθηκε την τελευταία 8ετία από τούς κάθε λογής μεταρρυθμιστές-εκσυγχρονιστές σχεδόν σε όλους τους τομείς οφείλομαι ως δημότες να την επαναριθμήσουμε, δηλαδή να χρονίσουμε τους αναπτυξιακούς παλμούς της για να ξαναβρεί τους ρυθμούς της με μια νέα σε πρόσωπα και ιδεολογία Τοπική Αυτοδιοίκηση.

    Αλλιώς όπως είναι σήμερα η κατάσταση της κοινωνίας αν δεν ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις από μια νέα δημοτική που θα εμπνέεται από οράματα ρεαλιστικά τότε το μέλλον της πόλης μας είναι δυσοίωνο.

    Τι λειτουργεί στο νομό Ροδόπης και στην πρωτεύουσά της; Η ΒΙΠΕ το Νοσοκομείο, οι συγκοινωνίες, οι δημοτικές και νομαρχιακές υπηρεσίες ; Ποιος ενδιαφέρεται για την ανεργία που έχει πιάσει οροφή; Κανένας από τους κ. Τίποτα οι οποίοι μας διοικούν και προσπαθούν με δημοσκοπήσεις μαϊμού να μας αποπροσανατολίσουν για να υφαρπάξουν για άλλη μια φορά την ψήφο του λαού.

    Να ξεκαθαρίσουν το γόνιμο ή άγονο πολιτικό παρελθόν τους με τον απολογισμό του έργου τους, να ειπωθούν τα πράγματα ενώπιος-ενωπίω. Και να αφήσουν τα κάλπικα ψεύδη ακόμη και τις ψευδέστατες προεκλογικές ρουσφετολογικές υποσχέσεις τους.

    Όσοι νομίζουν ότι «έχουν μεγάλη εισροή από ψηφοφόρους σχεδόν όλου του πολιτικού φάσματος (δεξιοί και αριστεροί) πλανώνται πλάνην οικτράν, είναι φανταστικό και αντικατέστησε το σλόγκαν «όλη η πόλη μια ομάδα» το οποίο είναι πλέον ξεπερασμένο και πολυδουλεμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/12/13 12:18

    Άρες μάρες κουκουνάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/12/13 17:55

    73% ΣΤΟΥΣ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΑΝΤΑΕΞΙ ΨΗΦΟΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!! ΑΝΤΕ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΝΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.