18.12.13

Ξεκίνημα Βαγγέλη Λαμπάκη με παρουσίαση νέων υποψηφίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πόλη και Πολίτες» και Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, με θέμα: «Δημοτικές Εκλογές 2014».
Ο κ. Λαμπάκης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης παρουσίασε και τους 4 πρώτους νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 και είναι οι:
Αγγελική Γκρασνέλη, Κτηματομεσίτης - πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Ν. Έβρου
Στάθης Μακρίδης, Έμπορος - Μέλος Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Έβρου - πρώην πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης
Χριστίνα Ρουσσίδου, Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, ανάπτυξης και τουρισμού ξενοδοχειακής μονάδας - Μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας
Σοφία Χύτου, Κοινωνική λειτουργός - Υπεύθυνη Εργαστηρίου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Γραφείου Εθελοντισμού Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Λαμπάκης σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων ενώ ανακοίνωσε ότι στις 19 Ιανουαρίου 2014 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση όπου θα παρουσιαστεί η διακήρυξη της παράταξης, καθώς και οι υποψήφιοι του συνδυασμού συνολικά. Εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Πόλη και Πολίτες» ορίστηκε ο κ. Χρήστος Κακαλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.