5.12.13

Ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος συντονιστής της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής

Διεξήχθη στην Οργάνωση Μελών της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής, ψηφοφορία για την διανομή αξιωμάτων της οργάνωσης.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, συντονιστής και αναπληρωτής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κομοτηνής, εκλέχτηκαν ο Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος και ο Γιώργος Παυλίδης.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/13 19:13

    Ρε πουλημενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/13 19:22

    Δεν ντρέπονται! Ελεος! Φάγανε ήπιανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/12/13 08:27

    Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι το παρακάτω σχόλιο είναι συναφές με την ανάρτηση αν και το γιατί δεν είναι προφανές.

    Η Αργεντινή, όπως και κάθε μπαταχτσής παγκοσμίως, θα συνεχίσει να πληρώνει για χρόνια ακόμη το τίμημα της "επανάστασης" της πλάκας. Όταν σταματήσουν να την τιμωρούν θα της πάρουν και τα "σώβρακα" . Μέχρι τότε θα την περιφέρουν στα ΜΜΕ ως παράδειγμα προς αποφυγή. Ο μαλάκας της Αργεντινής βέβαια, όπως και ο αντίστοιχος της Ελλάδας, θα συνεχίσουν να νομίζουν ότι όλα γίνονται για το καλό τους. Έτσι είναι αυτά. Δεν αλλάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/13 11:12

    κάθε χώρος και κοινωνική ομάδα έχει τους μακάκες του και τους αξιόλογους ανθρώπους του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 11:34

      Όταν οι αξιόλογοι δεν βλέπουν τους μακάκες γύρω τους και τους ανέχονται ή τους χαϊδεύουν μάλλον μακάκες είναι και οι ίδιοι. Απλά είναι ... "αξιόλογοι" μακάκες.

      Άσε το άλλο: ποιος εφηύρε το μακακόμετρο ή το αξιολογόμετρο για να δούμε ποιος είναι πράγματι μακάκας και ποιος αξιόλογος. Πέραν των πρόδηλων εννοώ περιπτώσεων που φωνάζουν μόνες τους.

      Να συμφωνήσουμε πάντως σε ένα: Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνδικαλιστές δεν θέλουν αξιολόγηση και τη σαμποτάρουν με κάιε επιχείρημα ή πρόσχημα.

      Ο αναφερόμενος στην ανάρτηση είναι ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ συνδικαλιστής.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος8/12/13 00:33

    Εσείς που χλευάζετε και βρίζετε, ποσό καλά γνωρίζετε τον Τριανταφυλλόπουλο,? Πόσο τον Παυλίδη? Η ερώτηση τίθεται από Μη ΠΑΣΟΚΟ (πρώην ή νυν) και μη ΣΥΡΙΖΑΙΟ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/12/13 09:55

    Εγώ σχολίασα παραπάνω. Δεν έβρισα και είμαι εντάξει. Θα ήθελα όμως να πω ότι τον ξέρω πολύ καλά και συνολικά τον Τριανταφυλλόπουλο, τον οποίο φυσικά δεν έβρισα, αλλά τον θεωρώ "αξιόλογο". Τον Παυλίδη τον ξέρω λιγότερο αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν είναι χειρότερος από πολλούς άλλους. Εκεί χάνεις στο πολύ σωστό σχόλιό σου 00:33. Επιλέγεις χωρίς λόγο να αναφερθείς ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ σε δύο συγκεκριμένους. Αρκούσε να πεις "εσείς που βρίζετε πόσο καλά τους ξέρετε αυτούς που βρίζετε;;" Χωρίς να αναφερθείς σε ονόματα. Γιατί αν μπούμε σε ονόματα και άδικες συμπεριφορές για αυτά, ο κατάλογος είναι πολύ μακρύς.

    Και μια ακόμη παρατήρηση: όταν κάποιος ανακατεύεται με την πολιτική, η σχέση μαζί του παύει να είναι προσωπική. Κρίνεται από αυτά που προκαλεί, που εκπέμπει, που λεει, που υπογράφει και κάνει ή ΔΕΝ κάνει. ΌΧι αν ειναι καλός άνθρωπος, έχει τέλεια οικογένεια κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.