10.12.13

Όχι, τα παιδιά τελικά δεν είναι ναζί! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη δικογραφία για τη Χρυσή Αυγή

Φωτογραφίες και βίντεο από την ορκωμοσία νέων μελών της Χρυσής Αυγής, παρουσία του Νίκου Μιχαλολιάκου, ναζιστικοί χαιρετισμοί και στολές τύπου Κου Κλουξ Κλαν, είναι τα στοιχεία που βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν στα σπίτια των βουλευτών του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη, Γιώργου Γερμενή, Γιάννη Λαγού και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Στις φωτογραφίες που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, εμφανίζονται ένστολοι να χαιρετούν ναζιστικά, ενώ κατά την ορκωμοσία νέων μελών, ένα άλλο μέλος του κόμματος σηκώνεται και χαιρετά ναζιστικά.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/12/13 09:02

    Ακριβώς αυτούς τους άθλιους ναζί εξέθρεψε ο αντιμνημονιακός λαϊκισμός της αριστεράς...

    Και τα πρόσωπά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/13 19:51

      Οταν η Ακρα Δεξια εφτασε στο 10% με τον ΛΑΟΣ, δεν υπηρχε ουτε μνημονιο, ουτε αντιμνημονιο, ουτε λαϊκισμος, ουτε καν Αριστερα...

      αλλα ειπαμε: να αναζητησεις τα αιτια ενος φαινομενου θελει σκεψη, ενω να κανεις προπαγανδα ειναι παιχνιδακι για σενα

      ΥΓ. αντε πες και την πιπα για τις "πλατειες", μου ελειψε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/13 09:20

      Πολύ το μάγκα κάνεις ρε

      Ποιο ΛΑΟΣ έφθασε στο 10%;
      Και ποιο ... ακροδεξιό ΛΑΟΣ συγκρίνεται με τους μαχαιροβγάλτες της ΧΑ. ΛΑΟΣ ψήφιζε άνετα ο μέσος δεξιός. Και για γινάτι ακόμα, το έριχνε εκεί. ΧΑ υπήρχε πρόβλημα να το ρίξει. Το πρόβλημα ξεπεράστηκε. Ο λαϊκισμός των "πλατειών" (είδες που με ερέθισες και το θυμήθηκα;) με τους χύμα αγανακτισμένους τα έριξε τα στεγανά. Τώρα ο κάθε απελπισμένος που θέλει να ... "τιμωρήσει", το ρίχνει κορώνα γράμματα. ΧΑ (μάυρος φασισμός;) ή ΣΥΡΙΖΑ (ροζ φασισμός;). Έχει κάποιο πλεονέκτημα ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω παράδοσης και αποθεμάτων από την πασοκαρία που ξεβολεύτηκε και θαρρεί πως θα τη διασώσει ο .. ΣΥΡΙΖΑ, και νάσου το πολιτικό μας σκηνικό έτοιμο.

      Επί του προκείμενου της ανάρτησης: λουστειτε το τέρας που εκθρέψατε στις πλατείες αριστερομπαχαλάκηδες

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/13 11:42

    Αναμφισβήτητα,ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πολιτικό άκρο.Naziστές δεν είναι, όμως ο αισχρός λαϊκισμός του,οι φρούδες υποσχέσεις του καί ο κραυγαλέος χλευασμός της νοημοσύνης μέρους του λαού που ακόμα υποβάλλει σε κριτική αυτά που ακούει, η υπόθαλψη εγκληματικών ενεργειών όπως οι καταλήψεις των Πανεπιστημίων καί η επαμφοτερίζουσα συμπεριφορά του εντός καί εκτός χώρας,είναι δείγματα ακραίας πολιτικής συμπεριφοράς που διαπομπεύουν τη χώρα καί διασαλεύουν την κοινωνική ισορροπία.Ο αντιπολιτευτικός του ρόλος εξαντλείται στην έμμεση διάλυση του κοινωνικού ιστού,στην προπαγάνδα καί την ασχετοσύνη

    Είναι το ίδιο ή και περισσότερος επικίνδυνος με άλλα κομματικά μορφώματα,όπως είναι η Χρυσή Αυγή, τα οποία έχουν ταβάνι, ενώ η απήχηση του αριστερού λαϊκισμού είναι ευκολότερο να διαδοθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/13 19:53

      Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελει ακρο, ενω η ΝΔ ειναι... στο Κεντρο!
      Ρε τί γινεται στον κοσμο...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/12/13 19:54

      ΥΓ. εκτος απο ταβανι, η ΧΑ εχει και μαχαιροβγαλτες - αλλα ειπαμε: ο Δραγασακης ειναι πολυ πιο επικινδυνος για σενα!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/12/13 09:23

      Αυτοί που ακολουθούν το ΔΡαγασάκη με προβληματίζουν. Όχι ο ίδιος. Και με προβληματίζουν για αυτά που θα κάνουν οι ίδιοι στο ΔΡαγασάκη που συμπαθώ:

      1. αν ΔΕΝ γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ (μαύρο φίδι που τους έφαγε όλους από τους λιμασμένους για εξουσία και επανάσταση δικούς τους)

      2. αν ΓΙΝΕΙ τελικά κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις καταλάβουν πού προσγειώθηκαν και τι παπαριές λέγανε απέξω (δε θα χωράνε τα ελικόπτερα τόσους ΣΥΡΙΖιώτικα "στελέχη" που θα δραπετεύουν)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/12/13 22:32

    πρέπει να βρούμε το τηλέφωνο του να του κάνουμε καμιά φάρσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/13 11:25

      ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ:
      «Αυτοί που λένε ότι ταλαντεύονται μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς θα πρέπει να ξέρουν ότι σε λίγο θα ταλαντεύονται κρεμασμένοι...»

      ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΝΤΕΜΕΚ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΘΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΛΑΪΚΙΣΜΟ;

      ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ.

      ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΑΣ. ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ...

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος11/12/13 11:18

    Είδες δικογραφία η πασοκοδεξιά κυβέρνηση και πόλεμο εναντίον των ναζιστών;;;

    Όχι σαν κάποιους άλλους που αγκαλιά μαζί τους θέλουν να ... ρίξουν το άτιμο το σύστημα που μας "κατέστρεψε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/12/13 11:23

    Οποίος νομίζει οτι ο Φράνκο η ο Πινοσέτ προέκυψαν απ τον ουρανό ξαφνικά.....πλανάται πλάνη όχι μόνο οικτρά αλλά και βαθια

    Τον Ισπανό και τον Χιλιανο Τσίπρα ανέτρεψαν και διαδέχτηκαν.....για να μην ξεχνάμε.

    Να μην πάμε και στο πώς ανέβηκε ο εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ Χίτλερ στη Γερμανία

    Ο λαϊκισμός και η αριστερά, ασχέτως προθέσεων, διευκόλυναν αν δεν έστρωσαν το δρόμο του φασισμού.

    Καύσιμο δε το φασισμου ο φανατισμός και η προσωπική εμπάθεια για το γαμημένο το σύστημα. Έτσι γιγαντώνονται οι φασίστες. Όταν πονάει προσωπικά η συλλογική λειτουργικότητα των κοινωνιών, αυτοί που νιώθουν ότι πονάνε προσωπικά και όχι ενταγμένοι με το μερίδιό του πόνου τους στο συλλογικό βάσανο, αυτοί εκφασίζονται. Και γίνονται εύκολα θυματάκια για τις ... στρατιωτικές γελοιότητες (σαν gay parade μοιάζουν) των ελλήνων ναζιστών. Ακόμα και στο ναζισμό γελοίοι είμαστε οι έλληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.