10.12.13

Ποιος εκλέχθηκε νέος συντονιστής της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Πραγματοποιήθηκε μετά την εκλογή της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, η ανάδειξη συντονιστή, αναπληρωτή και συντονιστικού οργάνου. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας και μετά από διάλογο και συζήτηση τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή απαρτίζουν:

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/12/13 09:05

    Δε μας λέτε και το βιογραφικό του Σακκελίωνα;

    Το τυπικό και το ουσιαστικό;

    Γιατί αρχίζω και συμπαθώ τον κατ' ουσίαν ανεπάγγελτο και - ας μου επιτραπεί η πολιτικής στόχευσης μεταφορά - φελλό πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ.

    Εκτός αν κάτι δεν ξέρω και θα μου λύσει την απορία η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύοντας το ουσιαστικό βιογραφικό του Σταμάτη. Είναι ατιμία ή χολή εναντίον της αριστεράς να το ζητάω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/12/13 19:10

      Δεν έχεις κι άδικο. Από τον έναν φελλό στον άλλο πηγαίνουμε...
      Αυτή είναι η Ελλαδίτσα και δη η επαρχία της!!!

      Ρόλους στους φελλούς μοιράζουν τα κόμματα. Και αν καθίσει και κανένας γιατρός που βαρέθηκε ή φοβάται να ασχολείται με την ιατρική, τότε αγκαζάρουν και τους δημοφιλείς γιατρούς για να καθαρίζουν. Αλλά ποτέ σε λάντζα οι γιατροί. Δε στρέει. Μόνο σαν καλούς ψηφοσυλλέκτες αφού κανείς δεν τους αμφισβητεί ως φελλούς (συνήθως...)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/12/13 11:29

      ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος11/12/13 13:18

      Τι δηλώνει, τι σπούδασε και πώς μισθοδοτείται το ξέρουμε γενικά.

      Νομιμοποιούμαστε να ζητήσουμε ένα τυπικό και ένα ουσιαστικό βιογραφικό.

      Καμμία μομφή εναντίον του αν με το βιογραφικό του πείσει. Αν δεν πείσει, το καθηγητής Θεολογίας (αποσπασμένος σε ... γρ τύπου πολύ εργατικής υπηρεσίας κάποτε για να είναι επισκέπτης της καλημέρας) σκέτο, δεν απέχει παρά μόνο μία τρίχα από το φελλός.

      Προσέξτε: δεν ισχυρίζομαι ότι πρέπει να μυρίζει ιδρωτίλα από τη δουλειά. Ούτε ότι πρέπει να έχει πάρει βραβεία. Τίποτα. Ένα απλό βιογραφικό τυπικό και ουσιαστικό, ας το γράψει κατά πώς τον βολεύει, αυτό ζήτησα. Ούτε ελεγκτής είμαι ούτε τίποτα. Ούτε κριτής. Να μην ξέρουμε όμως ποιοι είναι αυτοί που είναι "το νέο" και μάχονται για να αντικαταστήσουν το "παλιό", το "σάπιο", το "καθεστωτικό", το "τεμπέλικο", το "ανίκανο", το "άσχετο".

      Και αναφέρομαι σε ουσιαστικό βιογραφικό για να τον βοηθήσω τον άνθρωπο. Κάνει και πράγματα εκτός θεολογίας π.χ. δημοσιογραφικά που τον τιμούν.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος11/12/13 15:15

      ΚΑΘΗΓΗΤΉΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕ? ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος10/12/13 22:37

    Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι τρωγεστε και οι 2 για το δημοσιο. Ειλικρινα ειμαι ο πλεον ακαταλληλος να το σχολιασω για διαφορους λογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/12/13 19:35

    O πρωην γρ του ΠΑΣΟΚ ποτε τοποθετημενος και οχι κλεφτης.Οσο για σενα που τα γραφεις πιο φελος κι απ τους φελους εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/12/13 09:23

      Ρε 19:35, για ποιον πρώην γραμματέα μιλάς που δεν ήταν τοποθετημένος; Και ούτε κλέφτης; Άντε μα το δεχτούμε. Σαχλαμάρα μεν αλλά άντε, ο πιθανός ύποπτος ΔΕΝ ήταν τοποθετημένος (θεέ μου τι λέω...). Πράγματι - ούτε κλέφτης (χρημάτων γιατί γενικότερα υπάρχουν κι άλλες κλεψιές, π.χ. ψήφων). Με αυτές τις δύο συγκλονιστικές ιδιότητες του ΜΗ κλέφτη και του ΜΗ τοποθετημένου έχει απαλλαγή από την κριτική περί φελλού, αντιπροσωπευτικού μάλιστα της εποχής του;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/12/13 13:46

    Μην μαλώνετε.Κι ο πρώην του ΠΑΣΟΚ κι ο τωρινός του ΣΥΡΙΖΑ αν δεν είχαν ταμπέλα κομματική ο ένας δεν θα διοριζόταν στην ΔΕΥΑΚ ποτέ και δεν θα έκανε βόλτες Κομοτηνή Καβάλα και ξανά μανά Κομοτηνή όπως ήθελε και ο άλλος δεν θα ήταν χρόνια εκτός τάξης σύμβουλος χρυσοπληρωμένος νομαρχών παλιά και βολευτάδων τώρα. Ίδιοι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.