12.12.13

Συζήτηση στην Κομοτηνή για την Αριστερά

Με αφορμή την κυκλοφορία των βιβλίων του Κωστή Παπαϊωάννου «Τα “καθαρά χέρια” της Χρυσής Αυγής» και του Δημήτρη Χριστόπουλου «Στο ρίσκο της κρίσης – Στρατηγικές της Αριστεράς των δικαιωμάτων», διοργανώνεται δημόσια συζήτηση στην Κομοτηνή με ομιλητές τους Ελένη Λαφτσή, δικηγόρο, Μουσταφά Μουσταφά, γιατρό, πρώην βουλευτή του ΣΥΝ και τους συγγραφείς.
Συντονίζει ο Σταμάτης Σακελλίων, συνεργάτης της εφημερίδας Αυγή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 7 μμ στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής.
Να σημειωθεί πως ο Κωστής Παπαϊωάννου είναι εκπαιδευτικός, πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και ο Δημήτρης Χριστόπουλος διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.