12.12.13

Οι φυλακές Νικηφόρου στο επίκεντρο της συνάντησης Ξανθόπουλου – Χανδακά

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική», Βασίλη Χανδακά, είχε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Γιάννης Ξανθόπουλος. Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Δράμας και μηχανικοί της εταιρείας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα της κατασκευής των Φυλακών Νικηφόρου, του σημαντικού αυτού έργου που κατασκευάζεται από τη «ΘΕΜΙΣ Κατασκευαστική» στην περιοχή της Δράμας.
Ο κ. Χανδακάς ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ προκειμένου να κατασκευαστεί ο δρόμος πρόσβασης προς τις φυλακές, καθώς και τη βοήθειά της στην περίπτωση που ο Δήμος Νικηφόρου δεν καταφέρει να ανταποκριθεί στο αίτημα της εταιρείας για κατασκευή του δικτύου υδροδότησης των εγκαταστάσεων. Επεσήμανε ακόμη πως, εφόσον τηρηθούν τα όσα έχουν συμφωνηθεί με το αρμόδιο Υπουργείο σχετικά με τη ροή της χρηματοδότησης το προσεχές διάστημα, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2014.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας εξέφρασε την πλήρη στήριξη της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και του Περιφερειάρχη, Άρη Γιαννακίδη, στο έργο της κατασκευής των Φυλακών Νικηφόρου και τόνισε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τόσο το έργο κατασκευής του δρόμου πρόσβασης όσο και η υδροδότηση των Φυλακών να υλοποιηθούν σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και εντός των προθεσμιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.