4.12.13

Στα χνάρια του Παπανδρέου ο Τσίπρας … σύμφωνα με τους Αμερικανούς!

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη λίστα με τους 100 κορυφαίους παγκόσμιους διανοητές (100 leading global thinkers!!!!!!!) σύμφωνα με το αμερικάνικο περιοδικό Foreign Policy. Αν και η λίστα καταρτίζεται μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών, στην ίδια λίστα το 2010 βρισκόταν ο Γιώργος Παπανδρέου! Τέτοιο κριτήριο και διορατικότητα έχουν οι Αμερικάνοι.
Το άσχημο είναι βέβαια που η συγκεκριμένη «βράβευση» αναπαράγεται από ιστοσελίδες και ανθρώπους που θέλουν να λέγονται αριστεροί και στηρίζουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς δεν μπορούν να καταλάβουν, πως τέτοιους είδους κείμενα για τον Αλέξη Τσίπρα, είναι η αποθέωση του troll για τους αστούς. Καληνύχτα σύντροφοι…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/12/13 09:09

    Στους εκατό κορυφαίους διανοητές ο Τσίπρας;;;;

    Η άποψή του για το δικαίωμα των μαθητών στην κοπάνα ίσως πάει και για νόμπελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/12/13 08:24

    έγεται από μερικούς ότι αν βγει ο μέγας διανοητής θα φύγουμε. Δεν θα φύγω. Αν οι έλληνες πιστεύουν ότι με τον κομμουνισμό, το φασισμό και το ναζισμό θα λύσουν τα προβλήματα, ας καθίσουμε να δούμε όλοι παρέα το στοίχημά τους.
    Με άλλα λόγια πρέπει κάποιος να είναι εδώ και να τους θυμίζει: "σας τα λέγαμε αλλά δεν ακούγατε".
    Δεν αρέσει στους έλληνες να τους κουνάς το δάχτυλο βέβαια. Αλλά αυτοί θα το έχουν ξεκινήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.