4.12.13

Πρόσκληση ενδιαφέροντος συμμετοχής σε Σεμινάρια του ΤΕΕ Θράκης

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-Θράκης, έχοντας υπόψη τις υφιστάμενες ασάφειες στις διατάξεις του Ν.4178/2013 «Αντιμετώπιση της Αυθαίρετης Δόμησης – Περιβαλλοντικό Ισοζύγιο και άλλες Διατάξεις», διοργανώνει σεμινάριο με θέμα: «Νόμος 4178/213 για τα Αυθαίρετα». Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Αναστασία Μητρακάκη, Πολιτικός Μηχανικός.
Κατόπιν των ανωτέρω, το ΤΕΕ Θράκης, καλεί τους διπλωματούχους Μηχανικούς, αλλά και άλλους τεχνικούς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το παραπάνω Σεμινάριο, να υποβάλλουν έγγραφη δήλωση συμμετοχής στα Γραφεία του ΤΕΕ-Θράκης (Κομοτηνή – Παρνασσού 6), μέχρι την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013!
Επιδίωξη της Διοικούσας Επιτροπής αποτελεί η πραγματοποίησή του Σεμιναρίου διαδοχικά σε Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα. Ο τελικός αριθμός των σεμιναρίων, η ακριβής ημερομηνία  καθώς και οι πόλεις διεξαγωγής τους θα καθορισθούν μετά την καταγραφή και χωρική ταξινόμηση των δηλώσεων ενδιαφέροντος για συμμετοχή στα Σεμινάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.