23.12.13

Η πρώτη συνέντευξη της Ελένη Λαφτσή ως υποψήφιας Δημάρχου Κομοτηνής

Την πρώτη συνέντευξη, μετά την ανάδειξη της ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Κομοτηνής, παραχώρησε στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» η Ελένη Λαφτσή. Η ίδια μίλησε για τις προοπτικές της δημοτικής παράταξης που δημιουργείται, δήλωσε πως δεν φοβάται τη συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ στο Δήμο Κομοτηνής και στόχος όλων είναι η πολιτική ανατροπή της δημοτικής αρχής.
Η κ. Λαφτσή μίλησε επίσης στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου, για τις προτεραιότητες του νέου συνδυασμού, καθώς και για τις πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες που θα προσπαθήσουν να γίνουν ενόψει των εκλογών του Μαΐου. Ακούστε τη συνέντευξη.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/12/13 17:11

    Αν και κοκορόμυαλη, θα ψηφιστεί αρκετά σαν αντίδραση στο καθεστώς Πετρίδη.Δεν έκανε τίποτα για την πόλη μας αλλά δεν υπάρχει αντίπαλος. Και του φτάνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/12/13 00:44

    H xειρότερη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα από το Δήμο Κομοτηνής. Βάλανε τουσ σαρακατσάνους να μοιράζουν ένα ταψί έτοιμη πίτα με τη Λιβεριάδου και το ονόμασαν χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Πού είναι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι γιορτάρες μέρες εξαφανιζόλ. Γιαυτό κι εμείς εξαφανιζόλ θα τους πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.