24.12.13

Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής ενημερώθηκαν για το ποδήλατο από τον «Θράκα Ιππέα»

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 μετά από πρόσκληση του διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής ο Ποδηλατικός Σύλλογος Κομοτηνής «ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ», πραγματοποίησε ενημέρωση γύρω από την ποδηλασία.
Στόχος της ενημέρωσης ήταν να τονιστεί η ποδηλασία σαν μέσο μετακίνησης, ψυχαγωγίας αλλά και άθλησης. Μια ομάδα παιδιών του γυμνασίου αποφάσισε να ασχοληθεί εμπεριστατωμένα με την ποδηλασία και πραγματοποιήθηκε μια γενική ενημέρωση από τον εκπαιδευτικό και μέλος του «ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ» Μιχάλη Ράντο, καθώς και μια ποδηλατοδιαδρομή 12 χλμ υπό την καθοδήγηση του αθλητή της Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας και βαλκανιονίκη Χαρούν Μολλά.
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με την παρακολούθηση της παρουσίασης που σκοπό της είχε την ενεργοποίηση των γύρω από την ποδηλασία, καθώς και με την επαφή που είχαν  με τον αθλητή μας στην μεγάλη ποδηλατοβόλτα που πραγματοποίησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.