12.12.13

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ στο χριστουγεννιάτικο bazaar της Ελληνικής Πρεσβείας στη Σόφια

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ και το γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης υποστήριξε την προσπάθεια της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Σόφια, για τη διοργάνωση φιλανθρωπικού Χριστουγεννιάτικου Bazaar, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Σόφια, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 και στο οποίο συμμετείχαν 40 χώρες με περίπτερα.
Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ, με την πρόθυμη συνεισφορά και προσφορά του Επιμελητηρίου Καβάλας και του ΕΒΕ Ροδόπης, υποστήριξε το περίπτερο της ελληνικής συμμετοχής, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας των 40 χωρών. Η ελληνική συμμετοχή προσέλκυσε το έντονο ενδιαφέρον του βουλγαρικού κοινού και πέτυχε το στόχο της προβολής μέσω της επιτυχούς ανάδειξης εκλεκτών ελληνικών προϊόντων, παραδοσιακών γεύσεων και τουριστικών προορισμών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.  
Τις ευχαριστίες του για το γεγονός απέστειλε με επιστολή του στον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Γιώργο Γερομάρκο, ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Σόφια, Δημοσθένης Στωίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.