13.12.13

Με 1,2% προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσκόπηση της Metron Analysis! Εκτός βουλής η ΔΗΜΑΡ

Πρώτο κόμμα με διαφορά 1,2% από τη ΝΔ εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας Αυγή. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:
• ΝΔ 20%
• ΣΥΡΙΖΑ 21,2%
• ΠΑΣΟΚ 4,5%
• ΑΝΕΛ 4,8%
• Χρυσή Αυγή 7,2%
• ΔΗΜΑΡ 2,7%
• ΚΚΕ το 3,8%
Σε ότι αφορά τα ποσοστά δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται με 37% στις θετικές ή μάλλον θετικές γνώμες, ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 29%, ο Φώτης Κουβέλης με 28%, ο Πάνος Καμμένος με 27%, ο Δημήτρης Κουτσούμπας 19%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 14 και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 9%.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/12/13 10:18

    Εκτελέστηκε ο θείος και μέντορας του ηγέτη της Βορείου Κορέας

    Το ΚΚΕ και οι κομμουνιστικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ έστειλαν συγχαρητήριο τηλεγράφημα για τη μεγάλη επιτυχία των εκεί διωκτικών αρχών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/12/13 10:31

    Η χώρα στην οποία θεωρείται γραφικός ο Λεβέντης και ΟΧΙ η Κανέλλη ή ο Παναγούλης (με τις υγείες σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/12/13 10:35

    Σύντροφοι. Με τα "Μανταμ Μερκελ", τα frozen war, τα "Ναομι Καμπελ" και τα "Καλο κουράγιο" στον Ολι Ρεν ο συντροφος Αλεξης σκαρφάλωσε στα τοπ-100 της διανόησης. Τυχαία νομίζετε και η δημοσκοπική εκτόξευση ακριβώς μετά από αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/12/13 12:06

    Έχω έναν φίλο στη ΝΥ που τη δεκαετία του 80 πρόκοψε κάνοντας πολλά χρήματα στις κατασκευές. Μαφία και έτσι ίσως σκεφθουν μερικοί και δεν θα έχουν κι άδικο αλλά μην υπερβάλλουμε. Για λογικά πράγματα μιλάμε. Όπως ΕΛλάδα.

    Πριν τα πάει καλά ήταν συνεταίρος με εξαδελφό του ό οποίος ήταν πολύ καλός στην παρέα, αλλά πολύ κακός και ανεύθυνος στις υποχρεώσεις και στην διαχείρηση.

    Όταν τον ρώτησα πως τα κατάφερε ?....μου είπε αφοπλιστικά , ότι ήταν πολύ εύκολο και απλό, και συνέχισε ...."σε κάθε συμφωνία ,συναλλαγή κ.ο.κ. ,σκεφτόμουν πάντα, τι θα έκανε ο εξαδελφός μου? κι έκανα ακριβώς το αντίθετό".

    Έτσι κι η σύγχρονη Ελλάδα , αν σκέφτεται τι λέει η αριστερα (όλο το πολιτικό σύστημα δηλαδή της Χρυσής Αυγής συμπεριλαμβανομένης) και κάνει ακριβώς το αντίθετο, θα τα καταφέρει.

    piece of cake.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/12/13 09:26

    Η δημοσκόπηση αποδεικνύει περίτρανα ότι πλέον δεν υφίσταται πσσοκ πλέον εκτός κάποιων ισχυρά ωφελειμενων που ηθικά στέκονται γιατί μασουλουσαν. Ποσο γελάει ο κόσμος για τις κινήσεις των 11 των 58 των 75 βλέποντας ότι δεν γεμίζουν στο άθροισμα τους ούτε. ΤΑΞΙ. Έτοιμος πλέον ο κάθε.διαλυμένος από δαύτους πολίτης να ααντησει με την μεγάλη κίνηση την πραγματική κίνηση του ΛΑΟΥ ΤΩΝ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/12/13 09:08

    ...και απ;O την "Αυγή" κιόλας!!!

    IS THAT ALL YOU'VE GOT????
    IS THAT ALL YOU'VE GOT????
    Α ρε Αλέξη... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.