29.11.13

Το Success Story συνεχίζεται με το εργοστάσιο της Alumil στην Ξάνθη να κλείνει!

Επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση της η Alumil το κλείσιμο του εργοστασίου της στην Ξάνθη, κίνηση την οποία αποδίδει σε επιχειρησιακούς λόγους, με αποτέλεσμα 130 εργαζόμενοι να χάσουν την δουλειά τους.
Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Γιώργος Μυλωνάς, ανακοίνωσε πως το κύριο αντικείμενο του εργοστασίου που κλείνει ήταν η παραγωγή και βαφή προφίλ αλουμινίου για αρχιτεκτονικές λύσεις, με προορισμό κυρίως την ελληνική αγορά και πρότεινε στους εργαζόμενους να διαλέξουν μέσα σε τρεις ώρες είτε να δουλέψουν σε άλλη μονάδα του ομίλου, είτε να αποχωρήσουν με εθελούσια έξοδο που έχει ως κίνητρο την κανονική αποζημίωση συν 5.000 ευρώ. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/11/13 16:48

    Ενώ ας πούμε ο Τσίπρας θα αποτελέσει ασπίδα σε τέτοια κλεισίματα;;;;

    Με 1,5 εκ ανέργους που οι μνημονιακοί παραδέχονται κι αυτοί, μήπως παραβιάζεται ανοικτές πόρτες αναπαράγοντας ειρωνείες;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/11/13 09:24

    Του Αγίου Ανδρέα σήμερα.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Αλέξη!!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ piazza!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ δημοκράτες (αν και άθεοι αλλά συγχωρείται αυτό) της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης!!!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΟΚτζήδες οπαδοί της "επαναστασης του Καμμένου και του ΑΛέξη και του Κασιδιάρη" που ανακαλύψατε αργά τι είναι βιώσιμο οικονομικά και τι όχι, μέχρι ποιου σημείου μπορεί να βγει διαταγή ευημερίας των "πλατιών λαϊκών στρωμάτων" και ποιους ακριβώς εμπιστευόσασταν σταθερά, τυφλά και φανατισμένα επί 30 χρόνια για να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι παρθενιές στο μπουρδέλο δεν υπάρχουν. Μην απογοητεύεστε, σήμερα είναι ημέρα γιορτής. Θυμόμαστε τον Γκάλη, εεεε τον Ανδρέα, σόρρυ.

    Α ρε Ανδρέα από κει πάνω σίγουρα αφρίζεις........

    Αν ήσουν παρών ούτε ο Καραμανλής θα είχε διορίσει τόσο κόσμο για να εκτροχιάσει τον τόπο, ούτε ο Σαμαράς θα έκανε τόσο τυχερή κωλοτούμπα, ούτε ο ΕΡντογάν θα κουνιόταν, ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Σαρκοζί, και θα σε έπαιρναν τηλέφωνο ο Ομπαμα για συμβουλές και ο Μιχαλολιάκος για χάρη.

    Ο Αλέξης θα ήταν delivery boy και θα τον ανεχόσουν να δείτε κανένα ματς του Ολυμπιακού.

    Ο Τσοχατζόπουλος θα σου κλαιγόταν και θα απειλούσε παρακαλώντας ταυτόχρονα και συ θα του έλεγες "πάρτα μαλάκα μη στα χρωστάω, ήθελες και πρωθυπουργία..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/11/13 09:28

    Σοβαρά;;; "Επιβεβαιώνει με επίσημη ανακοίνωση της η Alumil το κλείσιμο του εργοστασίου της στην Ξάνθη, κίνηση την οποία αποδίδει σε επιχειρησιακούς λόγους"

    Δηλαδή αν όχι σε επιχειρησιακούς σε ποιους άλλους λόγους θα οφειλόταν;;;; Μήπως στην βαριά έλλειψη ανταγωνιστικότητας και δυναμισμού της ελληνικής οικονομίας λόγω του απίστευτου κρατισμού;;;; Μα κι αυτός "επιχειρησιακός" με την ευρεία έννοια λόγος είναι. Καλά,κομμουνισμό ακόμα δεν έχουμε να διατάξει ο Αλέξης την επαναλειτουργία, αλλά συγκαλυμμένο κομμουνισμό επι 30 χρόνια έχουμε. Και βλάπτει τις επιχειρησεις.

    Υπάρχει και η εκδοχή να διετάχθη από την τρόικα, τους εβραίους, τους εξωγήινους το κλείσιμο γιατί θέλουν τα πετρέλαιά μας;;;;;;;

    Μπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/11/13 13:19

    Μετα το εργοστασιο της Κομοτηνης εκλεισε και της Ξανθης.ενα θυμαστε μολις περασε ο χρονος των 10 ετων που ηταν υποχρεωμενος να τα εχει ανοιχτα ( λογω επιδοτησειςαπο το Ελληνικο δημοσιο).ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕς ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/12/13 13:49

    Να κλείσουν! Μερικοί καπιταλιστές λιγότεροι! ΟΚ και μερικοί άνεργοι περισσότεροι αλλά τους καλούμε τους άνεργους να πυκνώσουν τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι είμαστε όλοι κερδισμένοι και ειδικά εμείς του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.