6.11.13

#skouries Συγκέντρωση στην Κομοτηνή για την Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στα Μεταλλεία

Η Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά των Χρυσωρυχείων, συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Ημέρα Δράσης ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού στη Χαλκιδική, διοργανώνει συγκέντρωση αλληλεγγύης, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013, στις 18:00 στην Πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής. Δίνουμε όλοι το παρών και βρισκόμαστε συμπαραστάτες και αλληλέγγυοι, στο πλευρό του ανυποχώρητου αγώνα των κατοίκων της Β.Α. Χαλκιδικής. Στην Χαλκιδική δεν συγκρούονται δύο άκρα … αλλά δύο κόσμοι!
Είμαστε ενάντια στην καταστολή και τα σχέδια του κράτους και της Ελληνικός Χρυσός (θυγατρική της πολυεθνικής Eldorado Gold) για την εγκατάσταση μεταλλείων εξόρυξης χρυσού στα δάση του όρους Κάκκαβος και τον αφανισμό της φύσης και των χωριών της περιοχής, στο βωμό της ανάπτυξης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/11/13 14:01

    Το Πέραμα και οι Σαπες δεν συμπεριλαμβάνονται στην ατζέντα. Μας ξεπούλησαν και οι ακτιβιστές τα συνεταιράκια του Νότη Μηταράκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/11/13 21:36

    να βαλω ενα στοίχημα ?
    την επομενη μερα θα υπαρξει νεος γυρος αντιπαραθεσης με την ερωτηση ποιοι ηταν παραπανω ?
    στην εκδηλωση της ''πολιτειας'' ή στην εκδηλωση της Διανομαρχιακης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.