4.11.13

#skouries Θανάσης Λουκάς: «Δες τον φίλο σου τον Καμελίδη τον μαλάκα» ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Οι υπάλληλοι της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης», μαζί με συγγενείς, φίλους, παρατρεχάμενους και οι μονίμως μεταφερόμενοι «σύντροφοι» τους από τις Σάπες, έφαγαν, ήπιαν και διασκέδασαν δωρεάν, στη συνεστίαση της «Πολιτείας Θράκης».
Την ποιότητα της διασκέδασης την βλέπουμε σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος ο πρόεδρος της Πολιτείας Θανάσης Λουκάς, ο οποίος ακούγεται καθαρά σ’ αυτό να λέει: «Δες τον φίλο σου τον Καμελίδη τον μαλάκα», αναφερόμενος στον ιδιοκτήτη της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης, ο οποίος κοίταζε εκείνη την ώρα τους oriental χορούς! Ανάπτυξη…

6 σχόλια:

  1. Το βίντεο υπήρχε μέχρι πριν από λίγο στην προσωπική σελίδα του Θανάση Λουκά, "προέδρου" της Πολιτείας Θράκης, αλλά κατέβηκε!!!

    Να ενημερώσουμε ότι το έχουμε σε εκατοντάδες κόπιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/13 08:28

    Κάνε τον μήνυση Καμελίδη.Πως επιτρέπεις τον Λουκά να σε βρίζει και να σε κοροϊδεύει μπροστά σε χιλιάδες χρήστες του ίντερνετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/13 08:50

    ΜΠΟΥΖΑΡΑΣ-ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΕΝΤΑΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/11/13 10:06

    ΛΟΥΚΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗ ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/11/13 00:32

    Κρατησες εκατονταδες κοπιες για να κοιμασαι μαζι τους; Δεν σου φτανει μια; Εισαι διαστροφουλης τελικα παλικαρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος5/11/13 10:50

    Εγώ θα σας πρότεινα ακουστικά βαρηκοΐας...δείτε ξανά το βίντεο και θα ακούσετε...ελπίζω...τι λέει!!! Όσο για το αν ήταν εκεί ο κ.Καμελίδης...μάλλον δεν είστε καλά πληροφορημένοι εσείς εκεί στην piazza...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.