4.11.13

Καθαρισμός πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στην Κομοτηνή

Οι δράσεις του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας», συνεχίζονται με τον καθαρισμό του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. Ο καθαρισμός πραγματοποιήθηκε μετά την παραχώρηση αποκλειστικής χρήσης δύο ωρών την ημέρα του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής από τον Δήμο Κομοτηνής. Στον καθαρισμό συμμετείχαν και μέλη της ομάδας Komotinistas.
Το πάρκο θα χρησιμοποιηθεί από τον σύλλογο για τις ανάγκες των ακαδημιών. Τα παιδιά θα μπορούν να μάθουν την εκμάθηση των τεχνικών ποδηλάτου σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον με απώτερο σκοπό την κυκλοφοριακή αγωγή και όλα αυτά με κανόνες ασφάλειας.
Τα επόμενα βήματα σχετικά με το πάρκο είναι να κατατεθούν απόψεις στο τεχνικό τμήμα του Δήμου Κομοτηνής σχετικά με εργασίες συντήρησης όπως είναι οι διαγραμμίσεις, φθαρμένος φωτισμός κλπ. Για την καλύτερη ενημέρωση σχετικά με τις εγγραφές στις Ακαδημίες του Συλλόγου, τον τρόπο λειτουργίας και τις ώρες προπονήσεων, ως υπεύθυνος των ακαδημιών έχει οριστεί ο Χαράλαμπος Μπακάλμπασης (τηλέφωνο 6945-157155).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.