5.11.13

#skouries Η Eldorado Gold έφαγε «πόρτα» από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Στα κρύα του λουτρού άφησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης και Δημήτρης Στρατούλης τους οργανωτές του συνεδρίου «Η μακρά πορεία προς την ανάπτυξη: Διδάγματα από την ύφεση». Αιτία;
Η χορηγία της Eldorado Gold, της εταιρίας που έχει ξεσηκώσει την μήνη των κατοίκων της Χαλκιδικής για την εξόρυξη χρυσού που επιχειρεί σε περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Αναλυτικά η επιστολή των δύο βουλευτών:
«Όπως γνωρίζετε, είχαμε ανταποκριθεί άμεσα στην πρόσκλησή σας να συμμετάσχουμε στο πολυσυνέδριό σας υπό τον τίτλο «Η μακρά πορεία προς την ανάπτυξη: Διδάγματα από την ύφεση», σε δύο θεματικές συζητήσεις με αντικείμενα που αντιστοιχούν στις πολιτικές και κοινοβουλευτικές αρμοδιότητές μας ως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα, όμως, πληροφορηθήκαμε ότι χρυσός χορηγός του συνεδρίου σας είναι η εταιρεία «Eldorado Gold», και κατόπιν αυτού μας είναι πολιτικά αδύνατο να παραβρεθούμε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκλησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για συμμετοχή μας σε συζητήσεις που θα διοργανώσετε στο μέλλον για θέματα αρμοδιότητάς μας».

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/11/13 19:25

    ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!! 1000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΗΛΩΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/11/13 10:59

      ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ?

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.