4.11.13

#skouries Ο Νότης Μηταράκης υπήρξε στέλεχος του επιχειρηματικού ομίλου Eldorado Gold

Για «σκάνδαλο πρώτου μεγέθους» κάνει λόγο η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, αναφερόμενη στην αποκάλυψη ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Νότης Μηταράκης, αρμόδιος μεταξύ άλλων και για τις επενδύσεις χρυσού στη χώρα, υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν και για μεγάλο χρονικό διάστημα υψηλόβαθμο στέλεχος της αμερικανικής κοινοπραξίας Fidelity, η οποία πρόσφατα εξασφάλισε -μέσω της συμμετοχής της στον επιχειρηματικό όμιλο «Eldorado Gold»- άδειες για την εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων στη Χαλκιδική και στον Έβρο.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/11/13 20:49

    Έλλαδάρα το μεγαλείο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/13 20:58

    Άμοιρη Ελλάδα και άμοιροι Έλληνες.
    Θα βρεθεί ποτέ κάποιος πατριώτης πολιτικός, που θα τολμήσει να κατηγορήσει αυτόν τον τσόγλανο και όλους αυτούς της συγκυβέρνησης, μέσα στο εθνικό κοινοβούλιο, για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΕΘΝΙΚΗ ΜΟΙΟΔΟΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/11/13 07:28

    Δεν θέλουμε τα μνημονιακά χρυσωρυχεία;
    Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/11/13 00:01

    Αν κάποτε δούλευα στην Apple, μετά έγινα Υπουργός και πήρα iPhone σημαίνει ότι τα παίρνω από την Apple?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όμως ως Υπουργός υπέγραφες αποφάσεις πως όλα τα κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές, τοπική αυτοδιοίκηση, ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ, θα έχουν Apple και όχι άλλα κινητά, ε τότε κάτι δεν θα πήγαινε καλά!

      Αλλά κι εσύ ρε φίλε, είσαι με τον Μηταράκη, για δες φάτσα!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.