4.11.13

Αν δεν σηκωθείς από τον καναπέ, αν δεν βγεις τώρα στο δρόμο, πότε θα το κάνεις;

Η κυριακάτικη αργία καταργείται, το οχτάωρο εξαφανίζεται, η ανεργία εξελίσσεται σε ωρολογιακή βόμβα. Δύο εκατομμύρια οι άνεργοι. Τρία εκατομμύρια χωρίς περίθαλψη. 500 χιλιάδες οικογένειες χωρίς ένα ευρώ εισόδημα. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους διώξουμε. Σήμερα όλοι καταλαβαίνουμε πως κάθε μέρα παραμονής της κυβέρνησης των μνημονίων διευρύνει την λιτότητα, την φτώχεια και την ανεργία. Κάνει την καταστροφή καθημερινή πραγματικότητα για ολοένα και περισσότερους.
Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου τα συνδικάτα έχουν προκηρύξει γενική πανελλαδική απεργία! Χρέος όλων μας να συμμετέχουμε, να μην φοβηθούμε και να βγούμε στους δρόμους. Στην Κομοτηνή, το Εργατικό Κέντρο και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, καλούν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο και τον Ιδιωτικό Τομέα, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές, τους επαγγελματίες, τους φορείς, στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή.
Τα συνδικάτα δίνουν ραντεβού στις 10 το πρωί, στο κτίριο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, όπου θα πραγματοποιηθεί συμβολική κατάληψη, ενώ στη συνέχεια θα γίνει πορεία και συγκέντρωση των απεργών στις 11:30 στην Πλατεία Ειρήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.