4.11.13

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι «Φτερωτές Κιθάρες» live στην Κομοτηνή

Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα με παλιές και νέες του επιτυχίες θα παρουσιάσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τις «Φτερωτές Κιθάρες» στην Κομοτηνή. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα δώσει μία και μοναδική μουσική παράσταση στο Café Bar «El Classico», την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013, στις 23:00, με τίτλο «Το πλοίο θα σαλπάρει».
Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος, πρόκειται για ένα πρόγραμμα που κατά ένα του μεγάλο μέρος βασίζεται σε διασκευές παλιών τραγουδιών. Τα πιο αγαπημένα του παραδοσιακά, μικρασιάτικα, ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια σε νέες, σημερινές, τολμηρές και λίγο «αιρετικές», κιθαριστικές εκδοχές. Η δουλειά αυτή ηχογραφήθηκε από τον τραγουδοποιό σαν μελέτη και φόρος τιμής στα τραγούδια όλων αυτών των ιδιοφυών ανώνυμων και επώνυμων δημιουργών που μας κληρονόμησαν ένα θησαυρό.
Στην ηχογράφηση ο Νίκος Πορτοκάλογλου έπαιξε μόνος του όλων των ειδών τις κιθάρες και μπάσο ενώ για τις ζωντανές εμφανίσεις δημιούργησε μια εντελώς νέα ηλεκτρική μπάντα τις Φτερωτές Κιθάρες. Αποτελούμενες από καταξιωμένους αλλά και μουσικούς της νεότερης γενιάς οι «Φτερωτές Κιθάρες» θα παρουσιάσουν αυτές τις «πειραγμένες» διασκευές μαζί με τον Νίκο, χωρίς φυσικά να παραλείψουν να τις αναμίξουν με τα πιο αγαπημένα προσωπικά του τραγούδια.

Βαγγέλης Μαρκαντώνης: μπάσο, κιθάρες, τραγούδι
Χάρης Μιχαηλίδης: κιθάρα, τραγούδι
Αλέκος Βουλγαράκης: κιθάρα
Θάνος Μιχαηλίδης: τύμπανα

Ώρα Έναρξης: 23:00

Είσοδος: 12€

Reserve: 25310-70007

3 σχόλια:

  1. Εκεί θα είμαστε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην έκθεση δεν είναι να έρθετε; Τι προέκυψε;

      Διαγραφή
  2. ΠΣΚ στην Κομοτηνή και μετά πάνω στα πάτρια εδάφη.Μετά έκθεση και φεύγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.