7.11.13

#ERTopen #ert Η ΕΡΤ θα είναι η φωνή του κάθε αγωνιστή! Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ορεστιάδα

Τη δικιά τους, «αντιφασιστική» απάντηση στην κυβέρνηση - καθεστώς του «μαύρου» - έδωσαν οι πολίτες της Ορεστιάδας, με τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώθηκε στο προαύλιο της ΕΡΑ, στις 4 το απόγευμα.
Η επέμβαση των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στις 4.20 το πρωί της Πέμπτης, κινητοποίησε άμεσα αλληλέγγυους πολίτες που έσπευσαν αποφασιστικά να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Ορεστιάδας που εδώ και 5, σχεδόν, μήνες συνεχίζουν να παρέχουν «ενημέρωση – ψυχαγωγία - πολιτισμό». Ο αριθμός τους πολλαπλασιάστηκε στο «ραντεβού» που δόθηκε τις πρώτες απογευματινές ώρες, στη διάρκεια του οποίου έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις στην ΕΡΤ αλλά και για την εξέλιξη των μεγάλων συγκεντρώσεων στην Αγία Παρασκευή και τη Θεσσαλονίκη.
Μετά από συζήτηση που έγινε, μεταξύ αλληλέγγυων και εργαζομένων, αποφασίστηκε και πραγματοποιήθηκε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης η οποία ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στο προαύλιο της ΕΡΑ Ορεστιάδας. Τα συνθήματα που κυριάρχησαν ήταν: «Αφήστε τα ΜΑΤ να κάνουν εκπομπή κι εμείς θα αναλάβουμε την καταστολή», «η ΕΡΤ θα μείνει για πάντα ανοιχτή - θα είναι η φωνή του κάθε αγωνιστή», «το τσίπουρο τελείωσε κι άρχισα τα σφηνάκια - συλλάβανε την πόρτα, της βάλαν βραχιολάκια», «αγώνας, ρήξη, ανατροπή, η ιστορία γράφεται με ανυπακοή»...

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/11/13 22:40

    Όπου γάμος και χαρά η "Βασίλω" πρώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/11/13 23:39

    ...22 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, 18 χρόνια διπλωματικός συντάκτης, 5 χρόινια πολεμικός ανταποκριτής, 12 βιβλία με κύριο θέμα την πολιτική βία, ενεργός μέχρι σήμερα αρθρογράφος και επιμελητής ειδήσεων που περπατάει στην Ορφέως και Δημοκρίτου υπογράφοντας όσες ΜΑΛΑΚΙΕΣσκέφτεται και πρεσβεύει.. Ενώπιος ενωπίοις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/13 11:39

    Στην Ορεστιάδα μπουφάν και κασκόλ.Πωωωωωωωω κρύωσα μόνο που είδα την φωτογραφία.Καλό κουράγιο παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/13 13:27

    Οι βολεψάκηδες που χαντακώνουν τους υπόλοιπους πρώτοι στη διαμαρτυρία και τη χαζομάρα της "αντίαστασης"

    Αν δούλευε ο έλληνας όσο διαμαρτύρεται, κουτσομπολεύει, γκρινιάζει και σαχλαμαρίζει θα ήμασταν η πρώτη οικονομική δύναμη του Γαλαξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.