3.11.13

Απαγόρεψαν την είσοδο φορέων στο κέντρο κράτησης αλλοδαπών Κομοτηνής (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το Αρχηγείο της Αστυνομίας απέρριψε, χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο, το αίτημα αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και οργανώσεων για τα δικαιώματα των μεταναστών να επισκεφθούν τα κέντρα κράτησης της Κομοτηνής, του Παρανεστίου και της Ξάνθης.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/11/13 23:38

    θαυμάστε τους.Συνταξιούχος σαρανταπεντάρης, γιατρός με βίλες πρώην πασόκας και ντε και καλά υποψήφιος δήμαρχος και ήθελαν να πάνε και μέσα για να το παίξουν φιλομετανάστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/13 08:36

    μπαχαλάκηδες που προσποιούνται τους πολιτισμένους ανθρωπιστές

    βολεμένοι που πουλάν ανέξοδο για τους ίδιους καλοσαμαρειτισμό

    χάπενινγκς χωρίς ουσιά για να γράψουν ένσημα "αριστεροσύνης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/11/13 21:56

      ΟΚ, εστω πως ετσι εχουν τα πραγματα (βολεμενοι που κανουν χαπενιγκς χωρις ουσια κτλ)... τί ακριβως θα παθαιναμε αν εμπαιναν μεσα; γιατί επρεπε να τους το απαγορευσουν;

      να τους περασουμε για "αριστερισταραδες" δεν παιζει, να κανουν κατι παρανομο εκει μεσα επισης δεν παιζει, οποτε προς τί η απαγορευσις εισοδου; εχουμε να κρυψουμε τιποτα; (απλα ρωταω...)

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/13 10:11

    Τρέχουμε όλοι στο ταπεινό και καταφρονημένο ΠΑΣΟΚ του Πεταλωτή, του Άκη, του Βενιζέλου, του Μαντέλη, του Τσουκάλου και της Χριστοφιλοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/13 08:41

      ειλικρινά θέλω να σκυλοβρίσω τους Σαμαροβενιζέλους....και μετά ακούω τον Σκουρλέτη.

      Μιλάμε για δράμα.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.