1.11.13

Γιώργος Ντόλιος: «Γραφικός τύπος ο Φαήλος Κρανιδιώτης»

«Γραφικό τύπο», χαρακτήρισε τον Φαήλο Κρανιδιώτη, ο βουλευτής Έβρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος για τα όσα είπε το μέλος της ΠΕ της ΝΔ περί «κόμμα της λαμογιάς».
Ο κ. Ντόλιος μιλώντας στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» και στους Νίκο Βαβατσικλή και Νατάσσα Βαφειάδου τόνισε πως «σε καμία περίπτωση η συμμορία του Άκη Τσοχατζόπουλου και άλλες δύο τρεις μέσα στο κόμμα, να είναι ζήτημα που ενοχοποιεί τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη και ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ». Παράλληλα επεσήμανε πως αν ο κ. Κρανιδιώτης επιμένει στην άποψη του, «διέπεται από μια ολοκληρωτική αντίληψη η οποία οδηγεί απευθείας σε συνοδοιπόρους φασιστικών απόψεων και οργανώσεων».
Ο βουλευτής Έβρου μίλησε στο Ράδιο «Παρατηρητής της Θράκης» και για την κίνηση του Βενιζέλου να στηρίξει το κείμενο των 58 για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς και ταυτόχρονα να υπογράψει την προγραμματική συμφωνία με τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας πως «βιώνουμε μια μεγάλη αντίφαση. Συμμετέχουμε ως ΠΑΣΟΚ στην κίνηση για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, ενώ συγχρόνως συνεργαζόμαστε με την δεξιά, χωρίς να καταφέρνουμε να θέτουμε με έναν διακριτό ρόλο τις κόκκινες γραμμές μας».
Ο κ. Ντόλιος ανέφερε ακόμα πως «μετά τις επόμενες εκλογές, όποτε κι αυτές γίνουν, η δική μας η πρόθεση είναι να συμμετέχουμε σε ένα προοδευτικό κυβερνητικό σχήμα», ενώ σε ότι αφορά την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το ΠΑΣΟΚ είπε πως «δεν μπορούμε να ακολουθούμε μια πολιτική η οποία μας ενσωματώνει στη ΝΔ. Αυτό ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ δεν μας το συγχωρεί». Ακούστε την συνέντευξη...

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/11/13 18:00

    Όταν έγλειφε τον Σταμάτη κολλητό του Φαήλου για να γίνει υπουργός του Σαμαρά, άλλα έλεγε το ¨πατριωτικό¨ Δίκτυο 21!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/11/13 19:38

    Γραφικοί είστε εσείς που τους στηρίζετε.

    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/13 21:33

      Φαήλος εθνικιστής γραφικός, Δόλιος σλουρπ γραφικότερος, Γιάννης συριζα γραφικότατος

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/11/13 21:20

    οποιος διαφωνει ας παρει την ψηφο του απο την συγκυβερνηση...

    οταν ξεκινουσαν να συγκιβερνουν δεν ηξερα οτι ο Φαηλος θα ηταν συμβουλος του Σαμαρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 12:48

      Γιατί συγκυβερνούν;;;; Δεν ήξεραν για το Φαήλο;;;; Μαλακία η ερώτηση, ότι πρέπει για να τον ταπώσεις τον 21:20. Βαριέμαι όμως. Τα είπε καλά ο 9:42 παρακάτω.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/11/13 21:21

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ? ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΥΤΟ...

    ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ... ? ΦΕΥΓΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/11/13 09:42

      Για αυτό εσεις οι αριστεροδεξιοί "επαναστάτες" είσαστε γιουριουκια προβληματικά. Επειδή είστε του άσπρο - μαύρο.

      Άντε άθλιος ο Ντόλιος συμφωνώ κι εγώ. Αυτό "διαφωνείς - φεύγεις" πού το είδατε στις πολιτισμένες ανθρώπινες κοινωνίες;;; Υπάρχει ένας βαθμός σχετικότητας στα πράγματα και όχι απολυτότητας. Δλδ χαμπάρι δεν πήρατε ακόμα για τη συγκυβέρνηση ανάγκης;;;; όταν συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ (είπαμε το άθλιο ΠΑΣΟΚ) και ο Ντόλιος (ναι, ναι, ο άθλιος ντε) για λόγους ανάγκης σε αυτό το πράμα - αφού αρνήθηκε το τσογλάνι της αριστεράς να βάλει πλάτη στην εθνική προσπάθεια ενώ ο ΚΑμμένος ήθελε υπουργείο - εξαρχής δε σήμαινε ότι συμφωνεί με τους παπαροδεξιούς. Αυτό καταλάβατε;;; Ότι επρόκειτο για αρμονική συγχώνευση ομονοούντων και ομοφρόνων;;;;

      Οπότε τα πούστικα συνδικαλιστικά αναρχοσχόλια "Γιατί δε φεύγει αφού διαφωνεί" είναι απλώς ενδεικτικά της καμμένης λάντζας μερίδας σκατοελλήνων εγωιστών που τα έχουν χαμένα. Τα μυαλά και τα συναισθήματα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/11/13 19:16

      Υπάρχει 9,42 ενας γιατρός στην ψυχιατρική ονοματι καφαλης νομιζω....καλό ειναι να κανεις κάποιες συνεδρίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/11/13 08:43

      Μέλλον;;;; Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ;;; χχααααααααααα, το καλύτερο του μήνα!!!!

      χαχαααααααααααα, να΄σαι καλά!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος5/11/13 08:44

      έχουμε και απειλές αναρχοκομμούνι 19:16;;;;;

      τόσο τσούζει η αλήθεια;;;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/11/13 12:41

    Πάντως παρακολουθόντας τα ανώνυμα σχόλια γενικά στα αρθρα του ΡIAZZA, προκύπτει κατά 90% ομοφωνία και ομοθυμία, αλλά και σύμπτωση απόψεων με την ίδια την PIAZZA (αυτές άσχετα με την ουδετερότητα κάποιων άρθρων είναι γνωστές).
    Αυτό έχει δυο ερμηνείες: 1. Είμαστε ένα γκρουπάκι συγγενών και φίλων με κυλιόμενα σχόλια (να τα χώνουμε, να ξεσπάμε, να ξεδίνουμε ρε αδελφέ),
    ή 2. Όχι δεν είμαστε, και οι απόψεις του Νίκου έχουν τέτοια απήχηση που θα πρέπει να δει σοβαρά την δημιουργία πολιτικού φορέα. (Οχι μόνο ο Δαπέργολας νέο κόμμα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/11/13 12:51

      Και στην κορφή κανέλα.

      επίσης, άνετα η πιάτσα θα μπορούσε να συμμετάσχει στο κόμμα του Δαπεργολα αν έβαζε ο Δαπέργολα ταμπελίτσα "αριστερό" (όπυο αριστερό διάβαζε "επαναστατικό")

      άντε παρείτσα ο Νίκος του πιάτσα, ο άγαμος ιστορικοθεολόγος Δαπέργολας και ο ΤΡιανταφυλλλόπουλος ο "επαναστάτης" να πάρετε ευλογία Καζάκη, Καμμένου και Λαφαζάνη και να κάνετε την επανάσταση που θα ρίξει το σύστημα να περνάμε καλά στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/13 08:45

      Ποιος ακριβώς από όλους είναι εμετικός;;; Να το πω αλλιώς. Σε ποια κλίμακα ακριβώς εμετισμού τοποθετείς τον κάθε ντόπιο ή εθνικής εμβέλειας πολιτικό;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/13 09:39

      ο εικονιζομενος θελει πολυ να το σκεφτεις βλακα;;;η χειροτερη μορφη πολιτικου που περασε απο τον τοπο και εσυ ακομη ψαχνεις ποιος;;;;;

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.