18.11.13

Ισόβια στον Χρήστο Παπάζογλου για την δολοφονία της Ζωής στην Ξάνθη

Ποινή ισόβιας κάθειρξης συν 25 χρόνια για το σύνολο των κακουργηματικών πράξεών του, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καβάλας στον 27χρονο Χρήστο Παπάζογλου για τη στυγερή δολοφονία της 33χρονης Ζωής Δαλακλίδου τον Δεκέμβριο του 2012 στην Ξάνθη.
Ο 27χρονος Χρήστος Παπάζογλου το Δεκέμβριο του 2012 κακοποίησε σεξουαλικά και σκότωσε την 33χρονη κοπέλα βάζοντάς την φωτιά. Ο Παπάζογλου ανέμενε την άτυχη κοπέλα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμεναν οι γονείς της, τους οποίους επισκέφθηκε από τη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε μόνιμα. Αρχικά προσπάθησε να τη βιάσει και όταν εκείνη αντιστάθηκε της επιτέθηκε, την κακοποίησε και στη συνέχεια την έβαλε φωτιά αφού πρώτα την περιέλουσε με βενζίνη που πήρε από παρακείμενο σταθμευμένο μηχανάκι. Διαβάστε τι είπε ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.