8.11.13

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης

Την Εκλογοαπολογιστική συνέλευση της, θα πραγματοποιήσει η απερχόμενη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013, στις 10 το πρωί, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κομοτηνής, με τα εξής θέματα:
1) Συζήτηση επί της εισήγησης της απερχόμενης Νομαρχιακής Επιτροπής
2) Εκλογή του νέου Συντονιστικού Οργάνου της Οργάνωσης Μελών του δήμου Κομοτηνής
3) Εκλογή αντιπροσώπων για την νομαρχιακή συνέλευση που θα εκλέξει την νέα νομαρχιακή του κόμματος.
Η ψηφοφορία θα γίνει μετά το τέλος της συνέλευσης και μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/11/13 13:00

    Παρέμβαση άνωθεν

    Γνωρίζω ότι θα δυσαρεστήσω την πηγή μου, αλλά προέχει η δική σας ενημέρωση. Ξέρετε πώς οδηγηθήκαμε στην πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης; Ο Ομπάμα, που πλέον νιώθει σχετικά ασφαλής με τον Αλέξη, έπειτα από τα ταξίδια του τελευταίου στις ΗΠΑ, τηλεφώνησε στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και του ζήτησε, αν μπορεί, να κάνει κάτι να βοηθήσει την κυβέρνηση που τελευταία περνάει ζόρια. Ετσι ο Αλέξης κατέληξε στην απόφαση να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και η συσπείρωση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας εξασφαλίστηκε. Alexis, you are my man!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/13 17:14

    Τα ποσοστά τους ξέφυγαν από το 3% και πήγαν 20% αλλά τα στελέχη τους βαριά φτώχεια. Οι γνωστές παλιές ναφθαλίνες και τρείς τυχάρπαστοι τυχοδιώκτες πρήων πασόκες που ονειρεύονται διαγραφή προσωπικών χρεών (ε γιατρέ με τη βίλα πισίνα γήπεδο τέννις που λες δεν πληρώνω) και προαγωγές σε διευθυντάδες στο δημόσιο.
    Η πρόταση μομφής βούτυρο στο ψωμί του ασαμάρωτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/13 01:04

      Μην τον λες "ασαμαρωτο", εσυ τον ψηφισες περυσι κι οχι εγω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/13 14:31

      Μάλλον κι εσυ 1.04 μου φαίνεσαι ασαμάρωτο.Όσοι δεν ψηφίζουν τσιπροκαμένους δεν είναι αυτόματα βλάκες και δεξιοί όπως νομίζεις.Εσυ τους διαφημίζεις καθημερινά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος9/11/13 18:48

      Όσοι δεν ψηφίζουν τσιπροκαμμένος ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι βλάκες. Είναι υπεύθυνοι, σοβαροί και ενημερωμένοι οι περισσότεροι που δεν ψηφίζουν ΝΔ, δειλοί ή βολεμένοι και ρουσφέτια όσοι ψηφίζουν ΝΔ.

      Πάντως βλάκες δεν είναι ούτε απαραίτητα δεξιοί, αν και υπό μία άλλη έννοια το δειλό βολεμένο ρουσφέτι ΕΙΝΑΙ δεξιά συμπεριφορά όποιος κι αν την κάνει.

      Δυστυχώς βλάκες είναι ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ και ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ όσοι ψαρώνουν από τσίπρα και καμμένο. Βλάκες ακόμα και αυτοί που νομίζονται έξυπνοι ότι τους συμφέρει. Δεν έχουν καταλάβει ότι η καταστροφή θα τους πιάσει και αυτούς. ΒΛΑΚΑΣ = ο έχων παρωπίδες τουλάχιστον για να μην παρεξηγούμαι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/11/13 20:27

      Γιατι αρπαζεσαι καλο μου? Σε ειπα εγω ποτε να ψηφισεις Τσιπροκαμμενους? Εγω απλα την αληθεια ειπα

      στην τελικη ας μην τον ψηφιζες τον ασαμαρωτο, ας ψηφιζες Οικολογους, Ανταρσυα, ΚΚΕ μ-λ, τοσα κομματα ειχε.

      Απο τη στιγμη που το ριξες στη ΝΔ, να αποδεχτεις τις ευθυνες σου και οχι να κατηγορεις τους αλλους

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος10/11/13 11:52

      Έχεις μια εμμονή στο ψεύδος 20:27 και 01:04. Από πού συνάγεις ότι ψήφισε κάποιος από τους άλλους που σχολιάζουν εναντίον σου το Σαμαρά;;;

      Εγώ άλλο βλέπω: ότι το Σαμαρα πρωθυπουργό τον έκαναν τα ψέμματά του που τα ακολουθησαν και τα αναπαρήγαγαν οι συνοδοιπόροι του στην αντιπαπανδρεϊκή "αγανάκτηση", δηλαδή ο Τσίπρας που ψήφισες εσύ και οι καμμένοι που θα είναι οι σύμμαχοί του για να κάνει κυβέρνηση.

      Πρέπει σίγουρα να σε κοιταξει γιατρός, όπως και όσους σε πιστεύουν. Εμείς απλά διασκεδάζουμε με την ποταπότητα, την αμορφωσιά και τη σαχλαμάρα σου.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος10/11/13 19:35

      20.27 ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ ? σοβαρή η βλάβη σου βλέπω. Δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ , άσε μας χρυσή μου το ίδιο με Σαμαρά είστε. Αλληλοστηρίζεστε όπως αποδεικνύετε καθημερινά .

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/13 18:16

    Ακούγεται ότι μετά την κυβερνητικη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝεξΕλ θα μπαίνουν διπλά στελέχη στα κρίσιμα πόστα ας πούμε στο ΣΔΟΕ λέγεται ότι θα τοποθετηθεί το δίδυμο Καπερνάρος / Μητρόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/13 14:35

    Αυτή τη στιγμή στη χώρα υπάρχουν 1.400.000 άνεργοι, ο βασικός μισθός είναι 586 ευρώ και κανείς δεν επενδύει πουθενά.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι αν οι άνεργοι γίνουν 1.400.000-7.500 και ο μισθός πάει στα 751 ευρώ, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Να κλάψω ή να γελάσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/13 20:28

      Γελα μοναχος σου, δεν σε παρεξηγουμε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/11/13 19:36

      Μετά το ΤΕΞΑΣ θα το άλλαξε κι αυτό.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.