8.11.13

Συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2014 στο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ θα συζητήσει την έγκριση του Προϋπολογισμού για το οικονομικό έτος 2014. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της ΠΕ Ροδόπης (Διοικητήριο) στην Κομοτηνή και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι το εξής:
1. Έγκριση Προϋπολογισμού Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης οικονομικού έτους 2014. Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Οικονομικού Περιφέρειας ΑΜ-Θ Τρύφων Εξάρχου.
2. Έγκριση 2ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Εισηγητής: ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος και Υποδομών Κωνσταντίνος Καλούδης
3. Αποδοχή δήλωσης παραίτησης του Περιφερειακού Συμβούλου Χρυσόστομου Παπαδόπουλου, ως αναπληρωματικού μέλους της Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ιωάννης Τελλίδης.
4. Επικύρωση πρακτικού 14ης Συνεδρίασης έτους 2013, του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Εισηγητής: Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ιωάννης Τελλίδης.
5. Συζήτηση: «Κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας». Εισηγητής: O Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Τρέλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.