9.11.13

Αστυνομική επέμβαση στο Ραδιομέγαρο του Λόμπυ της Δεκάρας

Πολύ συζήτηση είχε το Λόμπυ της Δεκάρας, η οποία επικεντρώθηκε στην αστυνομική επέμβαση στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε στη βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην εκπομπή φιλοξενήθηκαν ο καλός σύντροφος Δημήτρης Bean-ες και η Τζένη Κατσαρή, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και σχολίασαν με τον δικό τους τρόπο τα γεγονότα. Αξίζει να ακούσετε στην αρχή της εκπομπής, τα τελευταία λεπτά της ΕΡΑ με τα λόγια του Νίκου Τσιμπίδα, έτσι όπως το διασκεύασε το Λόμπυ της Δεκάρας, με την μουσική του Γιάννη Αγγελάκα «Ψυχή Βαθιά». Ακούστε την εκπομπή.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/11/13 20:43

    Από πλούσια...κλητήρας...
    Υποψήφια για το δήμο Αθήνας η Γιάννα.Τη στηρίζει (τώρα σώθηκε!) ο Στυλιανίδης...

    Πρόταση να μη δώσει χρίσματα η ΝΔ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, διατυπώνει ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης μιλώντας στην...
    εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ενώ τάσσεται υπέρ της στήριξης της Γιάννας Αγγελοπούλου, από τη ΝΔ, για τον δήμο Αθηναίων.

    «Η πρωτεύουσα σήμερα έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ τη λειτουργικότητα, την ασφάλεια, την ανθρωπιά και τη διεθνή ακτινοβολία, που διέθετε κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Αυτό μπορεί να της το ξαναπροσφέρει μόνο μια ισχυρή προσωπικότητα, που δοκιμάστηκε με επιτυχία και απέδειξε την αποτελεσματικότητά της, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/11/13 19:40

      Παντεσπάνι στο λαό και στον Στυλιανίδη βεβαίως βεβαίως!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.