24.11.13

Δεν άντεξε απέναντι στον πρωταθλητή ο Πανθρακικός

Το αήττητο σερί του διατήρησε και στην Κομοτηνή ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 4-1 του Πανθρακικού για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Τα τέρματα των ερυθρολεύκων σημείωσαν οι Μανωλάς (21΄), Κάμπελ (53΄), Σάμαρης (58΄) και Σαβιόλα (88΄), ενώ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ιγκόρ στο 42’. Ένα σκορ, το οποίο η έκταση του, αδικεί κατάφορα τον Πανθρακικό που έδειξε μαχητικότητα, αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια.
Ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του «επίσκεψη» στην περιοχή των γηπεδούχων, χάρη σε «στημένη» φάση, ακριβώς όπως και στο ματς με τη Μπενφίκα. Και η κατάληξη ήταν πανομοιότυπη! Ο Κώστας Μανωλάς νίκησε στον αέρα τους αμυντικούς του Πανθρακικού μετά από φάουλ του Σάμαρη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 21’.
Στο 29΄ ο Μπαϊκαρά έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν αστόχησε μετά το λάθος μεταξύ Μπονγκ και Ρομπέρτο, αλλά στο 42΄ μετά από εξαιρετικό συνδυασμό Κάσες, Τζάνη και Ιγκόρ, ο τελευταίος πλάσαρε τέλεια τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού και ισοφάρισε.
Η τύχη ήταν στο πλευρό των πρωταθλητών και στο β’ ημίχρονο, αφού στο 53΄ από σέντρα του Βάις, ο Κάμπελ με κεφαλιά βρήκε τη μπάλα που πήρε περίεργη τροχιά, βρήκε το δοκάρι και από τα πόδια του Κουτσόπουλου κατέληξε στα δίχτυα. Ένα γκολ που εσφαλμένα πιστώθηκε στον Κάμπελ, καθώς ήταν αυτογκόλ του τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ολυμπιακός «καθάρισε» τη νίκη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Σάμαρη που απέδειξε ότι διαθέτει ταλέντο και σε αυτόν τον τομέα του παιχνιδιού. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Χαβιέρ Σαβιόλα με υπέροχο γκολ μετά από ασίστ του Σάμαρη, διαμορφώνοντας το 1-4 στο 88’.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Σαρακατσάνος, Παπαγεωργίου, Ζος, Χρήστου, Ντιόγκο, Τριανταφύλλου (84΄ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Κάσες (67΄ Ζεκίνια), Τζάνης, Ίγκορ (+90΄ Ζαραβός).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Παπάζογλου, Μπονγκ, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (75΄ Τόρες), Σάμαρης, Εντιγκά, Βάις (62΄ Μασάντο), Φουστέρ, Ντομίνγκες (46΄ Κάμπελ), Σαβιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.