7.11.13

Λευτέρης Χαμαλίδης: «Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας»

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, εξέφρασε στην εκπομπή «Με το Ν και με το Β» του Ράδιο Παρατηρητής, ο Λευτέρης Χαμαλίδης.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τόνισε σε σχετική ερώτηση πως «η πρόθεση μου είναι να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ορεστιάδας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.  Δεν κατέβηκα υποψήφιος ευκαιριακά και να ασχοληθώ προσωρινά με τα κοινά, αλλά γιατί πίστευα πως με μια ομάδα ανθρώπων, μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον Δήμο. Η διοίκηση του Δήμου είναι μια πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση. Θέλει αγάπη, όρεξη, δουλειά, όραμα, δυναμισμό».
Παράλληλα ο κ. Χαμαλίδης, δήλωσε ένθερμος υποστηρικτής του νέου συστήματος που θέλει να περάσει η κυβέρνηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας πως «η κατάργηση ουσιαστικά των δημοτικών παρατάξεων και η καθιέρωση ενιαίου ψηφοδελτίου για υποψηφίους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους είναι αναγκαιότητα και φαίνεται ότι η κυβέρνηση θα το υιοθετήσει». Ακούστε την συνέντευξη.

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/11/13 10:35

    Εμ βέβαια,τέτοια μεγάλη προσφορά στα κοινά μέχρι σήμερα ,να μην πάει χαμένη.
    Αντε σπίτι σου ,φτάνει τόσο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/11/13 10:48

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΟΥΖΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/11/13 11:04

    Υποψήφιοι Δήμαρχοι υποστηρικτές του μνημονίου και μια πολιτικής που μετέτρεψε την αυτοδιοίκηση σε ετεροδιοίκηση; μόνο οι προσωπικές επιδιώξεις ενδιαφέρουν κάποιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/11/13 17:24

      και για τον Γιαννακίδη τα ίδια λές?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/11/13 08:22

      Αυτός έχει τελειώσει

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος8/11/13 15:04

    Ας το ξανασκεφτει σε περιοδους οικονομικης κρισης δεν κανουν τετοια ανοιγματα, στα οποια δεν υπαρχει θετικη ανταποκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/11/13 17:49

    Λαμπραααααααά.
    Μέχρι τώρα, 4 υποψήφιοι. Μουζάς, Χαμαλίδης, Μαυρίδης, Κούμπης. Ωραίααααααα! Δήμαρχος ξανά το θέατρο του παραλόγου!!! Άντε να τα εκατοστήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/11/13 18:12

    Δυστυχώς συνεχίζουμε να είμαστε μικρόψυχοι και να βγάζουμε κακίες. Δεν κοιτάμε τον ικανό, αλλά την βιτρίνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/11/13 22:41

    Για χαμαλης κανεις ,για δημαρχος δεν το βλεπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τους τελευταίους μήνες βλέπω από δημοσιογραφική ομάδα της Κομοτηνής μια πολύ καλή δουλειά.Διαβάζοντας στο διαδίκτυο το συγκεκριμένο μπλόγκ,την ιστοσελίδα inpost και το Ράδιο "Παρατηρητής",μας δίνουν σίγουρα μια διαφορετική ενημέρωση που έλειπε στην περιοχή μας.
    Κείμενα και γνώμες που δεν είχαμε διαβάσει εως τώρα,συνεντεύξεις που δεν είχαμε ξανακούσει,συνεργασίες με κεντρικά ΜΜΕ που βρίσκονται στο "περιθώριο" (πχ "Στο Κόκκινο","Unfollow").Κάποιοι από εμάς,πιστεύουμε στην δουλειά που κάνετε και πως θα παίξετε ρόλο στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές,αναδεικνύοντας ανθρώπους που άλλα ΜΜΕ δεν θα "παίζουν",υποστηρίζοντας τους "χαμένους".
    Κατάγομαι και διαμένω στην Ορεστιάδα και πιστεύω ότι αυτή η περιοχή ήρθε η ώρα να βγει μπροστά,να κάνει μια αλλαγή.Σίγουρα όχι με τους προηγούμενους υποψηφίους,σίγουρα με νέους ανθρώπους,με ανθρώπους που δεν φοβούνται να συγκρουστούν.Ίσως και με την γυναίκα στο προσκήνιο.Καιρός υπάρχει ακόμα για να γίνουν οι αλλαγές.Τολμήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/11/13 14:15

      Ναι μέχρι τώρα προβάλλονται μονίμως ο Γεροντόπουλος, ο Στυλιανίδης, ο Γιαννακίδης , το Κόκκινο ο σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλαδή , δηλαδή όλο το περιθώριο. Καλή η ομάδα αλλά μάλλον άλλα υπερισχύουν. Γνώμη μου.

      Διαγραφή
    2. Θα τους το μεταφέρουμε. Την επόμενη φορά φουλ Μπουζάρας, ΧΑ και ΠΑΣΟΚ. Αφάν κατέ της πόλης και του πολιτικού πολιτισμού...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.