18.11.13

Το Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής διακόπτει τα δρομολόγια προς την Πανεπιστημιούπολη

Το ΔΣ του Αστικού ΚΤΕΛ Κομοτηνής, προχώρησε στην απόφαση να σταματήσει τα δρομολόγια (με αντίτιμο 0,60€) των φοιτητών, από και προς την Πανεπιστημιούπολη, λόγω των τελευταίων περιστατικών με τις καταλήψεις λεωφορείων. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η εταιρεία μας Αστικό ΚΤΕΛ Κομοτηνής ΑΕ, με κύρια επαγγελματική δραστηριότητα μεταφορές επιβατών αστικές συγκοινωνίες, έχει υπογράψει σύμβαση με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για την μεταφορά των φοιτητών –σπουδαστών του ιδρύματος, προς τους χώρους σίτισης, στέγασης και εκπαίδευσης, για συγκεκριμένο αριθμό δρομολογίων, μισθωμένα από το ΔΠΘ. Έλαβε την απόφαση για δρομολόγηση επιπλέον αυτοκινήτων (με αντίτιμο 0,60) από το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, καθώς τα μισθωμένα δρομολόγια δεν επαρκούσαν για την ασφαλή και νόμιμη εξυπηρέτηση των επιβαινόντων.
Κατόπιν όμως επαναλαμβανόμενων περιστατικών στα δρομολόγια με αντίτιμο (δεν πληρώνω, θέλω δωρεάν μεταφορά, κατάληψη λεωφορείων κλπ), αποφασίζουμε την διακοπή αυτών των δρομολογίων προς την γραμμή της Πανεπιστημιούπολης. Εκφράζουμε την λύπη μας εκ των προτέρων για τους σπουδαστές – φοιτητές που θα ταλαιπωρηθούν, συνέπεια της παραπάνω απόφασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.