6.11.13

Ισόβια για τον δολοφόνο της Ζωής Δημούδη από την Ορεστιάδα

Ισόβια ήταν η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην Κομοτηνή, για τον Χρυσόστομο Παπαδάκη, που δολοφόνησε στην Ορεστιάδα τη Ζωή Δημούδη. Να σημειωθεί πως από το 2009, ο δράστης βρίσκεται έγκλειστος στις δικαστικές φυλακές Δομοκού εκτίοντας ποινή ισοβίων.
Η υπόθεση της δολοφονίας είχε απασχολήσει όλο το πανελλήνιο, εξαιτίας της βιαιότητας της πράξης, της εξαρχής συγκάλυψης του εγκλήματος και εν συνεχεία της παράδοσης στην αστυνομία του δράστη. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, η δολοφονία είχε τελεστεί στο σπίτι του δράστη, όπου τον είχε επισκεφτεί η γυναίκα. Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κηφνίδης, κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας, καθώς είχε εξετάσει τότε το άψυχο σώμα της γυναίκας και αναφέρθηκε στο βίαιο θάνατό της που είχε επέλθει από σπάσιμο του λαιμού.
Ο δράστης, όπως αναφέρθηκε, προσπάθησε αρχικά να αποκρύψει τη δολοφονία της γυναίκας και τη μετέφερε σε διαφορετικό σημείο σκεπάζοντάς την. Μάλιστα είχε κλέψει και το αυτοκίνητο της γυναίκας με το οποίο είχε μεταβεί στο σπίτι του για να πάει στην Αλεξανδρούπολη έχοντας μαζί του και το σκυλί του. Στη συνέχεια όμως παραδόθηκε στην αστυνομία.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/11/13 19:24

    Βρε αυτόν καλά τον κάνανε.
    Τα πουσταριά της βουλής τι πρέπει να τους κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/11/13 00:16

      Τέτοια έλεγε και η χρυσαυγή μέχρι να πουστέψουν.Χάι Χίτλερ βλάκα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/11/13 09:45

      τι χαι βρε Αντύπα, είμαι στα χαι μου....έλεος όλοι οι γιωτάδες εδώ

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.