7.11.13

Ξεκινά στην Κομοτηνή το Συνέδριο Restart Balkans Open Call

Το σαββατοκύριακο 9 και 10 Νοεμβρίου 2013, θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή, το συνέδριο Restarts Balkans. Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ, στην ΠΕ Ροδόπης (πρώην Νομαρχία), το Σάββατο στις 16:00 και την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι.
Η εκδήλωση είναι μια περιφεριακή πρωτοβουλία με σκοπό να διευρύνει το φάσμα του επιχειρηματικού οικοσυστήματος ανά τα Βαλκάνια. Στόχος είναι να δημιουργηθούν διασυνδέσεις ανάμεσα σε επιχειρηματίες και συμβούλους, να βελτιωθεί η πρόσβαση στην επιχειρηματική εκπαίδευση και να δομηθεί μια πιο ζωντανή επιχειρηματική κοινωνία. Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν νέοι από τα Βαλκάνια: από την Αθήνα έως το Βουκουρέστι, και από την Αλβανία ως την Ευρωπαϊκή Τουρκία. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκδήλωση για τις startup επιχειρήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.